Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Projekto vadovas (-ė)
PANEVĖŽIO TEATRAS "MENAS"
Skelbimo galiojimas pasibaigęs
Kultūros projektų specialistas: 1. Dalyvauja vykdant inovacinę veiklą, rengiant reklaminę strategiją, susijusią su kultūros ir komercinės veiklos plėtra. 2. Organizuoja tinkamą teatro reklamą, taip pat atvykstančių kolektyvų reklamą. 3. Informuoja apie įvyksiančius renginius spaudą, radiją, televiziją. 4. Rengia atsakymus į lankytojų – žiūrovų paklausimus, priimti ir suteikti informaciją telefonu apie vykdomas veiklas. 5. Dalyvauja rengiant ir įgyvendinant teatro veiklos viešinimo strategiją bei programas (projektai, festivaliai ir kt.): 5.1. įgyvendina teatro vidaus ir išorės komunikacijos projektus; 5.2. informuoja žiniasklaidą, visuomenę apie teatro veiklą, rengiamus projektus, susitikimus, renginius, pateikti kitą su teatro veikla susijusią aktualią visuomenei informaciją; 5.3. rengia straipsnius spaudai; 5.4. bendradarbiauja su Viešųjų ryšių, reklamos, media planavimo agentūromis; 5.5. palaiko ryšius su žiniasklaida, bendruomenėmis, institucijomis, socialiniais partneriais; 6. Kuria projektų strategiją, organizuoti jos įgyvendinimą ir vykdyti kontrolę. 7. Rengia Lietuvos ir ES lėšomis finansuojamų kultūros projektų paraiškas, ruošia dokumentus. 8. Bendrauja ir bendradarbiauja su struktūrinių fondų administravimo sistemoje dalyvaujančiomis organizacijomis. 9. Koordinuoja projekto komandos darbus, analizuoti galimus rizikos veiksnius, imtis visų galimų prevencijos priemonių rizikai šalinti. 10. Atstovauja įstaigos interesus bendradarbiaujant su išorinėmis kompanijomis projektų ir reklamos srityse. 11. Siekia geresnių darbo rezultatų, pastoviai tobulina žinias ir profesinę patirtį. 12. Nepažeidžia įstaigos vadovo nurodymų, vengia bet kokio neigiamo poveikio įstaigos reputacijai. 13. Laikosi tarnybinės etikos reikalavimų ir konfidencialios informacijos slaptumo.
Reikalavimai kandidatui:
Privalo turėti aukštąjį išsilavinimą kultūros, švietimo ar vadybos srityje;
Puikiai mokėti valstybinę lietuvių kalbą;
Mokėti anglų kalbą B2 lygiu;
Mokėti dirbti naujomis ryšių ir kitomis organizacinės technikos priemonėmis;
Išmanyti rinkodaros, kainodaros principus, marketingo organizavimo pagrindus, projektų valdymą.
Darbo patirtis: be patirties.
Mes siūlome:
darbą kameriniame, jaukiame ir kūrybiškame teatre, kuris vis auga, tobulėja ir stengiasi patenkinti teatro mylėtojų lūkesčius.
Siūlome pusę etato darbą pagal terminuotą darbo sutartį. Galima dirbti nuotoliniu būdu. Suteikiame visas socialines garantijas, laiku mokamą darbo užmokestį, tobulėjimo galimybes.
Atlyginimas: 688,20 EUR/mėn. €
Panevėžys
600-700 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti