Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Padalinio vadovas (-ė)
Delano
Darbo pobūdis
Restorano įvaizdžio formavimas pasitelkiant įvairias vidinės ir išorinės komunikacijos priemones;
Efektyvus restorano darbuotojų darbo organizavimas bei kontrolė;
Sklandžios restorano veiklos užtikrinimas;
Restorano finansinės ir ūkinės apskaitos vykdymas.
Reikalavimai darbuotojui
Vadovaujamo darbo patirtis restoranų versle;
Puikūs personalo komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžiai;
Atsakingumas, organizuotumas, orientacija į puikius darbo rezultatus;
Geri įgūdžiai dirbant kompiuteriu (MS Word, MS Exel, MS Outlook).
Vilnius
1900-2000 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti