Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Operatorius (-ė)
TRATE, UAB
Skelbimo galiojimas pasibaigęs

Įmonės aprašymas

Lietuvoje 2011 m. įkurta UAB „TRATE“ yra Šveicarijoje registruotos TRATE AG dukterinė įmonė. Bendrovės veikla: aukštųjų technologijų metalo produktų gamyba, metalo mechaninio apdirbimo, valymo, pakavimo ir sandėliavimo paslaugos.
Įmonės sėkmės pagrindas yra darbuotojai bei įgalioti partneriai. Būtent jie yra idėjų generatoriai ir skatina tobulėti. TRATE savo komandos narius ugdo, lavina jų profesines kompetencijas, kuria galimybes kilti karjeros laiptais bei sukuria erdvę siekti netikėtų rezultatų. Kiekvienas bendrovės darbuotojas asmeniškai atsakingas, kad pagamintume aukščiausios klasės produkciją.

Darbo aprašymas

Šiuo metu esate darbo paieškose? Turite vidurinį išsilavinimą ir nežinote, kurioje srityje norite save realizuoti? O kaip Jums galimybė dirbti metalo apdirbimo srityje? Augančiai gamybos industrijai reikia kvalifikuotų specialistų, kad užtikrinti nenutrūkstamus gamybos procesus ir kokybę.


Metalo apdirbimo staklių (CNC) operatoriai - viena perspektyviausių ir paklausiausių darbo vietų šiuo metu. Atsižvelgdama į darbo rinkos paklausą, mūsų partnerė įmonė MB Tikslume siūlo mokymus, kuriuose įgysite kompetenciją dirbti CNC staklių operatoriumi. Mokymus ves aukštą kvalifikaciją turintys lektoriai, turintys dėstymo ir praktinės patirties dirbant CNC staklėmis. Po mokymų išduodamas pažymėjimas, patvirtinantis įgytą kompetenciją. 


Šie kursai gali būti remiami Užimtumo Tarnybos, jei šiuo metu esate bedarbis. Jums reikia kreiptis į Užimtumo tarnybos konsultantą.


Po mokymų yra galimybė atlikti praktiką ir likti dirbti įmonėje TRATE, UAB

Reikalavimai


  • Vidurinis išsilavinimas;
  • Noras mokyti ir tobulėti.

Ką įmonė siūlo


  • Siūlome, pasinaudoti puikia galimybe įgyti vieną perspektyviausių ir paklausiausių profesijų ir dirbti sėkmingoje tarptautinėje aplinkoje veikiančioje įmonėje, kuri siūlo jums galimybę mokytis ir tobulėti, dirbti profesionalų komandoje, visas priemones ir informaciją, reikalingą sklandžiam darbui, gerą ir jaukią darbo aplinką bei draugišką ir visada padėti pasiruošusį kolektyvą.
  • Atlyginimas nuo 900 iki 1100 Eur į rankas

Darbo grafikas:


2 dienos nuo 6 val.iki 18 val.


2 dienos nuo 18 val. iki6 val.


4 dienos laisvos


 


Kontaktinio asmens tel. 8 654 55325

Kaunas
1400-1600 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti