Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Marketingo specialistas (-ė)
UAB Pharma Nord Lithuania
Marketingo asistentė (-as), asmeniškai besidomintis sveikata ir mityba.
„Pharma Nord“ – viena pagrindinių Europoje prevencinės medicinos priemonių ir maisto papildų tiekėjų; minėtose srityse itin svarbu skatinti sveiką gyvenseną. Tiekdami mokslinių tyrimų metu dokumentais patvirtintus kokybiškus produktus, mes siekiame informuoti apie maisto papildų vartojimo svarbą.
Šiuo metu ieškome ambicingo marketingo asistento darbui Lietuvos filiale. Mūsų naujasis marketingo asistentas turėtų aktyviai domėtis sveikata ir sveikatingumu ir norėti tobulėti kartu su savo įmone. Einant šias pareigas svarbu turėti gerų bendravimo su klientais ir personalu įgūdžių, mokėti gerai dirbti kompiuteriu ir kalbėti bei rašyti angliškai ir lietuviškai.
Darbo aprašas
• Marketingo darbų koordinavimas
• Komunikacija su marketingo partneriais, spaustuvėmis
• Darbas internetinėje parduotuvėje
• Darbas kompiuteriu („Microsoft“ „Excel“ įgūdžiai)
• Pagalba srities vadovams
Reikalavimai
Tinkamas kandidatas turėtų mėgti bendrauti ir nebijoti išbandymų profesinėje ir konkurencinėje aplinkoje.
Asmeniškai susipažinęs su mitybos svarba sveikai gyvensenai, kandidatas turėtų sugebėti perteikti šią informaciją klientams ir paaiškinti jiems produktų privalumus.
Išsilavinimo pobūdis nėra labai svarbus, bet mitybos specialisto, farmacininko ar panašus išsilavinimas bei darbo marketingo srityje būtų privalumas.
Būtinos geros anglų kalbos žinios.
„Pharma Nord“ gali pasiūlyti įdomų ir iššūkių kupiną darbą su šauniais, darbui atsidavusiais kolegomis.
Darbo vieta: Kaunas / Lietuva.
Jei kiltų klausimų dėl šio darbo, nedvejodami skambinkite mums telefonu +37052122290.
Raštišką prašymą priimti į darbą, gyvenimo aprašymą ir kitą svarbią informaciją iki 2021-12-01 siųskite adresu UAB „Pharma Nord Lithuania“, K. Donelaičio g. 62-1, LT-44248 Kaunas, Lietuva su prierašu „Marketingo asistentas“.
„Pharma Nord“ – viena pagrindinių Europoje prevenciniam vartojimui skirtų maisto papildų ir vaistų gamintojų. Su pagrindiniu biuru ir gamybos padaliniu Danijoje, 25 filialais ir 20 verslo partnerių užsienyje, „Pharma Nord“ turi plačias geografines galimybes. „Pharma Nord“ produktai žinomi ir platinami Europoje, Vidurio Rytų regione ir sparčiai besiplečiančiose Azijos, Rusijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų rinkose.
Kaunas
1400 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti