Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Komunikacijos vadybininkas (-ė)
Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija
Pagrindinė funkcija – tinkamas vidinės komunikacijos užtikrinimas inspekcijoje. Ką tai reiškia? Tavęs laukia dinamiškas ir nuolat besikeičiantis darbas. Turėsi visą reikalingą, įdomią informaciją rengti ir skelbti inspekcijos vidiniame intranete. Dalintis naujienomis ir iniciatyvomis per Facebook privačią grupę. Norėsime tavo idėjų ir indėlio vidinių renginių inicijavime, organizavime, įvairių švenčių minėjimuose. Turėsi ne tik „brainstorminti“ tačiau ir įgyvendinti ir/ar moderuoti renginį nuo pradžios iki galo. Kartu su komanda ieškoti tau reikalingų resursų, priemonių ir jas pirkti, užtikrinti, kad renginyje nieko netrūks. O kur dar tavo kūrybingumas sveikinimų kūrime, ekskursijų organizavime ir kolegų skatinime dalyvauti ir prisidėti puoselėjant teigiamą vidinę komunikaciją ir bendravimą.
Pirmiausia labai didelis privalumas – patirtis vidinės komunikacijos srityje, taip pat organizacijos vertybių įdiegimo ir skatinimo procesuose. Jeigu išmanai organizacijos psichologijos aspektus, žinai kas reikalinga sėkmingai vidinei komunikacijai – laukiame tavęs! Taip pat tikimės, kad mokėsi aiškiai ir kūrybiškai dėstyti mintis raštu ir žodžiu. Būsi kūrybingas ir sugebėsi ištraukti idėjas „iš dėžės“. Reikalingos bus ir kompiuterinės žinios bei būti visada pasiruošusiam padėti ir sugalvoti kažką naujo, kad tavo kolegoms ir tau būtų patrauklu, gera ir įdomu dirbti VMI.
Įmonė garantuoja stabilią darbo vietą, laiku mokamą atlyginimą, karjeros galimybes. Taip pat lanksčiai žiūrime į patogesnį darbo laiką, bei motyvuojančius priedus priklausančius nuo pasiektų rezultatų.
Vilnius
1300 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti