Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
IT specialistas (-ė)
Informatikos ir ryšių departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos
Informacinių technologijų paslaugų skyriaus kompiuterių sistemų specialisto pareigybės paskirtis – užtikrinti Vidaus reikalų informacinės sistemos, Lietuvos nacionalinės Šengeno informacinės sistemos, Lietuvos nacionalinės vizų informacinės sistemos, kitų Vidaus reikalų ministerijos ir vidaus reikalų ministro valdymo srities įstaigų valdomų informacinių sistemų, valstybės ir žinybinių registrų (toliau – informacinės sistemos), kitų informacinių, taip pat telekomunikacinių išteklių stebėseną, techninės, programinės ir telekomunikacinės įrangos gedimų, sutrikimų ar kitų incidentų (toliau – ITT incidentai) prevenciją bei ITT incidentų šalinimą.
Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialius reikalavimus:

1. turėti ne žemesnį kaip aukštesnįjį išsilavinimą, įgytą iki 2009 metų, ar specialųjį vidurinį išsilavinimą, įgytą iki 1995 m.;
2. žinoti Windows operacines sistemas, mokėti dirbti su taikomųjų biuro programų paketu Microsoft Office;
3. mokėti kaupti, sisteminti, apibendrinti informaciją, pagal savo kompetenciją rengti išvadas, ataskaitas;
4. būti gerai susipažinęs su Lietuvos Respublikos įstatymais, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais kompiuterinės įrangos priežiūros ir eksploatacijos reikalavimus, kibernetinio saugumo reikalavimus;
5. mokėti anglų kalbą B1 lygiu;
6. atitikti teisės aktuose nustatytus reikalavimus, būtinus suteikiant teisę dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija, žymima slaptumo žyma „Riboto naudojimo“.
Mes siūlome:
· lankstų darbo grafiką;
· karjeros bei kvalifikacijos tobulinimo galimybes;
· geranorišką kolektyvą;
· socialines garantijas;
· nuo profesinės darbo patirties priklausantį pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientą, mokama kin-tamoji dalis ir priemokos.
Vilnius
1000-1100 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti