Žemės ūkio darbuotojas (-a)
Sveiki. Esu 24 metų mergina. Ieškau 0.5 etato darbo, dviem dienom per savaitę, nes dirbu slenkančiu grafiku – dvi dienines, dvi naktines ir tada keturios laisvos. Kodėl ieškausi papildomo darbo? Labai norisi išbandyti save ir kitose srityse, ne vien tik maisto pramonėje (dirbu AB ,,Kauno grūdai", Kėdainiuose.) Drąsiai galėčiau dirbti su kompiuteriu (publikuoti žinutes, taisyti klaidas). Dar norėčiau dirbti komandoje. Jau metus laiko virš dirbu fritiūrinėje ir galiu drąsiai teigti, kad išmanau savo darbą ir esu pakankamai atspari karščiui. Kaip pati sakau: ,,Makaronų fabrike esu jau viską išilgai ir skersai perėjusi ir visur esu prisilietusi ir pabuvojusi. Norisi kažką naujo išbandyti ir kad tai nebūtų vien stovimas darbas." Labai norisi išbandyti save ir kitose srityse, ne vien tik maisto pramonėje.
Pradėjau darbą, kaip pagalbinė darbuotoja. Bet laikui bėgant teko prie linijos dirbti pakuotuoja; teko dirbti prie balto stalo; teko dirbti indeliuose; teko dirbti prieskonių fasavime pagalbine; teko dirbti prieskonių maišyme (mokiausi būti prieskonių maišymo operatore, bet laikui bėgant supratau, kad tas darbas ne man); teko pasimokyti ir tešlos operatore; teko ir mišiniuose dirbti bei ten irgi mokytis. u metus laiko virš dirbu fritiūrinėje ir galiu drąsiai teigti, kad išmanau savo darbą ir esu pakankamai atspari karščiui. Kaip pati sakau: ,,Makaronų fabrike esu jau viską išilgai ir skersai perėjusi ir visur esu prisilietusi ir pabuvojusi. Norisi kažką naujo išbandyti ir kad tai nebūtų vien stovimas darbas." Labai norisi išbandyti save ir kitose srityse, ne vien tik maisto pramonėje.
Pradėjau darbą, kaip pagalbinė darbuotoja. Bet laikui bėgant teko prie linijos dirbti pakuotuoja; teko dirbti prie balto stalo; teko dirbti indeliuose; teko dirbti prieskonių fasavime pagalbine; teko dirbti prieskonių maišyme (mokiausi būti prieskonių maišymo operatore, bet laikui bėgant supratau, kad tas darbas ne man); teko pasimokyti ir tešlos operatore; teko ir mišiniuose dirbti bei ten irgi mokytis. u metus laiko virš dirbu fritiūrinėje ir galiu drąsiai teigti, kad išmanau savo darbą ir esu pakankamai atspari karščiui. Kaip pati sakau: ,,Makaronų fabrike esu jau viską išilgai ir skersai perėjusi ir visur esu prisilietusi ir pabuvojusi. Norisi kažką naujo išbandyti ir kad tai nebūtų vien stovimas darbas." Labai norisi išbandyti save ir kitose srityse, ne vien tik maisto pramonėje.
€ (Atlyginimas į rankas)