Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Pardavėja - konsultantė (-as)
Šiuo metu dirbu įmonėje kurios pagrindinė veikla yra prekyba statybine technika. Įmonėje sėkmingai dirbu pardavimu vadybininku - direktoriumi. Puikiai išmanau elektrinius įrankius ir statybine techniką ir jų rinką Lietuvoje ir Baltarusijoje kadangi tiek dabartinis, tiek praeitas darbas buvo susijęs su jų prekyba. Šiuo metu esu geriausius pardavimo rezultatus rodantis įmonės darbuotojas Sėkmingai dirbu ir turiu kontaktus su stambiais ir svarbiais prekybai klientais, bei tiekėjais.
Nuolatos tobulinu savo žinias ir kvalifikaciją, lankydamas kursus pardavimo, bendravimo, verslo temomis. Jų aprašymą pateikiu savo CV. Taip pat esu dalyvavęs daugelyje kvalifikacinių apmokymų, susijusių su darbu elektriniais įrankiais, kuriuos organizuoja įmonė.
Puikiai moku rusų ir lietuvių kalbas, gerai suprantu lenkiškai skaitau ir rašau ir patenkinamai susikalbu anglų kalbą. Darbas kompiuteriu taip pat yra įprastas dalykas. Dėka savo patirties, sugebu dirbti tiek savarankiškai, tiek komandoje. Neturiu bendravimo problemų ir sugebu spręsti problemas, kas ir įtakojo mano sėkmingą pardavimo veiklą.
Manau, kad dėka savo patirties, įgytų žinių ir įgūdžių bei asmeninių savybių esu tinkamas kandidatas dirbti jūsų siūlomoje pozicijoje.
Lauksiu tolimesnės informacijos iš jūsų bei galimybės susitikti. Jeigu reikalinga papildoma informacija, prašau informuokite.
Pagarbiai,
Valdas Vansevičius
Vilnius
1130 (Atlyginimas į rankas)