Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
NT specialistas (-ė)
Savo karjerą pradėjau nuo VĮ ,,Valstybinis žemėtvarkos institutas“ inžinieriaus pareigų, kurių metu rengiau dokumentus ir projektavau žemės sklypus nuosavybės teisių atkūrimui, vėliau Vilniaus rajono žemėtvarkos skyriuje atlikau minėtų dokumentų tikrinimą ir rengiau dokumentus žemės sklypams parduoti, išnuomoti, nuosavybės teisėms į žemę atkurti ir panašiai. Toliau savo karjerą tęsiau VĮ ,,Registrų centras“. Įgijau patirties registruojant nekilnojamuosius daiktus (žemės sklypus ir pastatus) ir teises į juos. Nuo 2004 metų dirbu Nacionalinėje žemės tarnyboje prie Žemės ūkio ministerijos, turiu patirtį teisės aktų rengime, metodiniame viršininkų apskričių administracijų vadovavime (šiuo metu Nacionalinės žemės tarnybos teritoriniams padaliniams), piliečių skundų nagrinėjime (dažniausiai dėl teritorijų planavimo, t. y. bendrųjų, specialiųjų planų, detaliųjų rengimo, jų sprendinių įgyvendinimo klausimais).
Savo darbinėje veikloje dažnai tenka (-o) spręsti klausimus, susijusius su ypatingos ir ekonominės svarbos projektų (pvz.: 330 kV elektros perdavimo oro linijos Klaipėda–Telšiai statybos Klaipėdos, Plungės ir Telšių rajonų savivaldybėse specialiojo plano, Specialiojo susisiekimo komunikacijų, reikalingų sunkiasvoriams ir didžiagabaričiams bei kitiems kroviniams vežti naujos Visagino atominės elektrinės statybai, plano, Kauno laisvosios ekonominės zonos, Magistralinio dujotiekio Klaipėda-Kuršėnai, ir pan.) įgyvendinimu, žemės paėmimu visuomenės poreikiams, servitutų ir specialiųjų žemės naudojimo sąlygų nustatymu.
Neabejoju, kad mano žinios, įgūdžiai, vadovavimo patirtis, asmeninės savybės (komunikabilumas, pareigingumas, iniciatyvumas, sugebėjimas greitai įsisavinti žinias, nuoširdumas, darbštumas) gali būti sėkmingai panaudoti, siekiant Jūsų bendrovės uždavinių įgyvendinimo.
Dėkoju, jei susidomėjote mano kandidatūra. Maloniai lauksiu Jūsų atsakymo ir susitiksiu Jums patogiu metu bei atsakysiu į Jus dominančius klausimus.
Vilnius
1500 (Atlyginimas į rankas)