Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Juristas (-ė)
Daugiausiai praktinės patirties turiu teisinio, administracinio darbo (notariato, procesinių dokumentų, konsultavimo, bendravimo su klientais) srityse.
Kvalifikaciją kėliau ne vienoje teisinių paslaugų bendrovėje bei vienoje Klaipėdos advokatų kontorų, kurių darbo specifika apėmė daugelį teisės sričių, o taip pat apėmė paties darbo organiavimą, darbo rezultatų kontrolę bei administravimą.
Ilgą laiko tarpą, t. y. beveik penkerius metus, dirbau notaro biure, kur kasdien teko susidurti su įvairiais valstybės registrais, sandoriais, jų projektų rengimu, paveldėjimo teise bei paveldėjimo bylų vedimu, įskaitant, bet neapsiribojant, įgaliojimų, oficialiųjų testamentų, hipotekos/įkeitimo lakštų, visų rūšių juridinių asmenų steigimo dokumentų, jų pakeitimų bei kitų su juridinių asmenų veikla susijusių dokumentų patikra ir rengimu. Dalyvavau įvairiuose seminaruose, turiu aukštąjį teisinį neuniversitetinį išsilavinimą, šiuo metu baigiu studijas Mykolo Romerio universiteto Teisės fakultete, paskutiniame 5 kurse.Laisvai kalbu ir rašau angliškai bei rusiškai, puikiai dirbu kompiuteriu.
Nepaisant to, jo visada dirbau teisės sferoje, esu įsitikinęs, jog mano teisinio (administracinio) darbo patirtis bei tokios asmeninės savybės kaip užsispyrimas, motyvacija, siekti kuo aukštesnių rezultatų, imlumas naujovėms, leis profesionaliai atlikti siūlomo darbo užduotis.
Manau, kad mano turimos praktinės teisinės žinios, tiek nurodytos aukščiau, tiek tokios asmeninės savybės kaip iniciatyvumas, kruopštumas, komunikabilumas, sugebėjimas greitai įsisavinti žinias, atsakingumas ir gebėjimas bendrauti yra esminės ir būtų sėkmingai panaudotos užėmus siūlomą pareigybę.
Plungė
1100 (Atlyginimas į rankas)