Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Inžinierius (-ė)
Išsilavinimas:
1989 m. Kauno politechnikos institutas (dabar – KTU). Automatikos fakultetas. Mašinų gamybos automatizavimo ir kompleksinio mechanizavimo specialybė (su pakraipa – robotika, dabar - mechatronika). Inžinieriaus elektromechaniko kvalifikacija.
Kvalifikacijos kėlimas:
Dirbant UAB „JAKOBSEN HOME Co“ mechaniku, po to – techniku, praktiškai pakelta kvalifikacija: suspausto oro gamybos ir tiekimo įrangos ir sistemų, pneumatinių įrengimų (kabių, vinių kalimo pistoletų, presų, baldų apmušimo stalų ir kt.) priežiūros ir remonto, klijų pistoletų ir klijų tiekimo sistemų priežiūros ir remonto, elektromechaninių įrengimų (porolono pjaustymo staklių, medžiagų pjaustymo/sukirpimo įrenginių ir kt.) priežiūros ir remonto, elektros įrengimų/staklių montažo, remonto darbuose.
Dirbant Alytaus PRC profesijos mokytoju (mechatronikai) pakelta kvalifikacija: pneumatikos/elektropneumatikos (oras ir jo savybės, oro gamyba ir paskirstymas, tiesoginio/netiesioginio valdymo pneumatiniai/elektropneumatiniai skirstytuvai, vožtuvai, slėgio reguliatoriai, vykdymo įtaisai, relinis/loginis pneumatinių sistemų valdymas, sistemų priežiūra ir saugus eksploatavimas), hidraulikos/elektrohidraulikos (skysčiai ir jų savybės, hidraulinės energijos tiekimo sistemos, jų sandara, tiesoginio/netiesioginio valdymo hidrauliniai/elektrohidrauliniai/proporciniai skirstytuvai, vožtuvai, slėgio reguliatoriai, vykdymo įtaisai, relinis/loginis hidraulinių sistemų valdymas, priežiūra ir saugus eksploatavimas), pneumatinių/elektropneumatinių, hidraulinių/elektrohidraulinių, bei jų valdymo programuojamaisiais loginiais valdikliais sitemų projektavimas panaudojant taikomąsias programas „FluidSim“, priartėjimo jutiklių (elektromechaniniai, optiniai, induktyviniai, talpiniai ir kiti) bei daviklių, elektros mašinų ir jų valdymo sistemų, servo pavarų ir jų valdymo sistemų, įskaitant ir gedimų paiešką, nustatymą iš jų šalinimą, FESTO mokomųjų robotizuotų technologinių modulių MPS 200 derinimo, gedimų paieškos ir reguliavimo srityse. Įsisavinti baziniai įgūdžiai: šiuolaikinių programavimo kalbų bei programuojamųjų loginių valdiklių programavime. Susipažinta su dokumentų, reglamentuojančių mechatroniniųn sistemų gedimų paiešką, nustatymą iš jų šalinimą rengimo ir pildymo tvarka.
2017 m. Alytaus PRC darbo su kompiuterine braižymo ir projektavimo programa „SolidWorks“ pažengusiems kursas.
2017 m. Visagino TVPMC Mechatronikos sistemų praktinių gebėjimų pagilinimo kursai.
2017 m. Visagino ŠPT kvalifikacijos tobulinimo renginys „Inovatyvios technologijos mechatronikų mokyme“.
2017 m. teigiamai išlaikytas Asmens higienos kursas.
2016 m. teigiamai išlaikytas Elektrosaugos testas vidutinei elektrosaugos kategorijai (VK).
2016 m. dirbant UAB „Stroglasas“ pakelta kvalifikacija: stiklo raižymo, apdirbimo, plovimo, grūdinimo, užteršto vadens valymo įrengimų parametrų priežiūros, naujų įrengimų montavimo, remonto (įskaitant ir kapitalinį), profilaktikos, derinimo bei operatyvaus gedimų šalinimo darbuose jų valdymo, elektrinėje, mechaninėje, pneumatinėje dalyse, taip pat esamų elektros maitinimo, suspausto oro bei vandens padavimo, kanalizacijos sistemų remonte, pertvarkymo pagal poreikius ir naujų sistemų projektavimo bei montavimo darbuose, susipažinta su stiklo kraštinių apdirbimo, grūdinimo, dažymo ir klijavimo technologijomis.
2016 m. AB Mašinų gamykla „ASTRA“ pasirengimo darbui stažuotės metu pagilintos žinios ir pakelta kvalifikacija: juodo plieno mechaninio apdirbimo srityje: esamo staklyno ir įrankių techninės galimybės, apdirbimo technologija ir technologinė seka; juodo ir nerūdijančio plieno suvirinimo darbų įranga, technologija; paruošimo šlapiam/sausam dažymui įranga ir technologija, šlapio/sauso dažymo technologija; plienų lazerinio/dujinio/mechaninio pjovimo įranga ir technologija; gaminių matmenų po apdirbimo/dažymo techninės kontrolės, matavimo priemonės ir matavimai, įskaitant kompiuterizuotus matavimus mašina (MMT), apdirbtų paviršių glotnumo, dažytų paviršių kokybės, gaminių pakavimo, juodo/nerūdijančio plieno suvurinimo siūlių kokybės radiologinė/cheminė/vizualinė kontrolė, visapusiška gaminių galutinės kokybės kontrolė, metrologija – slėginiai, pratekančio vandens kiekio metrologiniai prietaisai, kita talpų hidraulinių bandymų įranga ir technologija; juodo/nerūdijančio plieno talpų mazgų ir detalių gamyba, jų paruošimas surinkimui, surinkimo technologinė seka, meistraujant – pamainos darbo organizavimas ir eigos kontrolė; detalių ir mazgų kainos pagal užsakovo brėžinius paskaičiavimas, komercinių pasiūlymų ruošimas, reikalingų medžiagų projektams užsakymas, gaminių, esančių gamybos procese eigos kontrolė, pristatymų užsakovui nustatytais terminais organizavimas, visapusiškas bendravimas su užsakovais visais iškilusiais klausimais, kita veikla, susijusi su marketingu.
2010 m. Antro lygio kartojimo anglų kalbos kursas (tikslas pasiektas - 92 %).
2010 m. PAGD prie VRM Ugniagesių gelbėtojų mokyklos CSMC. Civilinės saugos mokymo kursas.
2009 m. Gen. A. Ramanausko KRC. LK dalinio vado aplinkos apsaugos kursas.
2007 m. Prancūzų kalbos žinių testavimas (tikslas pasiektas - 3333 pagal STANAG 6001).
2004 m. Prancūzų kalbos kursas (tikslas pasiektas - 3333 pagal STANAG 6001).
2002 m. Intensyvus anglų kalbos kursas (tikslas pasiektas - 2222 pagal STANAG 6001).
2000 m. Intensyvus anglų kalbos kursas (tikslas pasiektas - 1111 pagal STANAG 6001).
1998 m. Prancūzų kalbos kursas (tikslas pasiektas - 3333 pagal STANAG 6001).
Darbinė (tarnybinė) veikla:
Šiuo metu – UAB „JAKOBSEN HOME Co“ technikas.
2017 m. Alytaus PRC profesijos mokytojas (mechatronikai).
2016 m. UAB „Stronglasas“ įrengimų priežiūros mechanikas.
2016 m. AB Mašinų gamykla „ASTRA“ projektų vadovas (užsa-
kovų Prancūzijoje krypčiai).
2015 m. UAGDPB „Aviva Lietuva“ finansų konsultantas, pagal
individualios veiklos vykdymo pažymą.
Tarnyba Krašto apsaugos sistemoje:
1992 – 2012, į atsargą išleistas sukakus KASO KT įstatyme numatytam ribiniam išleidimo į atsargą amžiui.
Darbas gamykloje „Alma“:
1992 m. Vyr. technologo skyrius (toliau – VTS), inžinierius technologas.
1992 m. Kooperacijos ir gamybos valdymo skyrius, prekių žinovas.
1991 m. VTS, inžinierius technologas.
1991 m. Juostos tempimo mechanizmo (toliau – JTM) surinkimo baro viršininko pavaduotojas.
1991 m. JTM surinkimo baro viršininkas.
1990 m. VTS 3-os kategorijos inžinierius technologas.
1989 m. VTS gamybinių procesų automatizavimo ir kompleksinio mechanizavimo inžinierius.
Kalbos: Gimtoji kalba - lietuvių. Rusų kalba – be apribojimų. Prancūzų – laisvai, anglų - vidutiniai įgūdžiai.
Alytus
900 (Atlyginimas į rankas)