Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Ekonomistas (-ė)
Sąžininga, mėgstanti pastovumą, energinga, motyvuota, reikli sau ir aplinkiniams, visada gelbstinti kolegoms, iniciatyvi, gebanti dirbti komandoje, prisiimti atsakomybę, susidoroti su užduotimis, spręsti problemas, greitai prisitaikanti prie pokyčių, turinti vadovavimo patirtį, ieško darbo Finansų sektoriuje (galimi ir kiti sektoriai).
2019-02 - 2019-10 duomenų administratorė. UAGDPB “Aviva Lietuva”. Terminuota darbo sutartis. Klientų konsultavimas telefonu fin. klausimais, sutarčių administravimas.
2018-01 - 2018-09 finansų konsultantė.
UAGDPB “Aviva Lietuva”. Sutarčių sudarymas, konsultacijos.
1988-08-01 - 2016-08-01 (28 metai).
UAB “Vilniaus vandenys”.
Buhalterė, vyresn. buhalterė (paslaugos, pirkimai, darbo užmokestis), vyresn. inžinierė (sutartys, kontrolė), debitorinių įsiskolinimų grupės vadovė, vyresn. skolų administravimo specialistė. Iki 2016-08-01 darbo skolomis organizavimas, vadovavimas skolų administravimo specialistų komandai. Skolų prevencija, skolų analizė ir apmokėjimo terminų kontrolė, ikiteisminio ir teisminio skolų išieškojimo organizavimas. Bendrovės atstovavimas teismuose. Bankrutavusių asmenų skolų nustatymas, bendravimas su bankroto administratoriais. Taikos, skolų grąžinimo sutarčių sudarymas ir vykdymo kontrolė. Skubi pagalba Klientų aptarnavimo centro darbuotojams: konfliktinių situacijų su klientais sprendimas. Atsakymų į klientų paklausimus ir skundus rengimas. Informacijos analizė, apibendrinimas ir ataskaitų pateikimas bendrovės vadovybei, auditui ir kt.
Vilnius
800 (Atlyginimas į rankas)