Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Buhalteris (-ė)
Motyvacinis laiškas
Norėčiau pretenduoti į jūsų siūlomas pareigas. Jūsų siūlomas darbas mane sudomino, praktinės patirties susijusios su šiomis pareigomis neturiu tačiau esu pasiryžusi stropiai mokytis ir tobulėti. Esu baigusi vadybos ir verslo administravimo studijų krypties buhalterinės apskaitos profesinio bakalaurą, taip pat baiginėju veiklos audito magistro studijas. Nuolat stengiuosi tobulėti šioje srityje, 2015-12-20 baigiau išsamius 120 akademinių valandų kursus ,, Buhalterinės apskaitos ir mokesčiu + praktinė buhalterija kursai su Rivilė apskaitos programa'' kuriuos organizuoja UAB ,,APSKAITA JUMS'', programa buvo orientuota į pilną apskaitos vedimą nuo pirminių dokumentų iki finansinių ataskaitų pildymo. Taip pat sugebu analizuoti ir vertinti įmonės veiklos rezultatus, pajamas bei išlaidas, teikti išvadas ir pasiūlymus dėl finansinės veiklos efektyvumo, darbo su studijomis derinti nereikės. Turiu patirties dirbti su klientais, dirbau registru centre dokumentu priėmimo ir išdavimo skyriuje.
Esu tikra, kad susitvarkyčiau su darbe iškeltais reikalavimais kurie yra reikalingi nepriekaištingam darbuotojui.
Neabejoju, kad mano žinios, bei asmeninės savybės, tokios kaip iniciatyvumas, komunikabilumas, atsakingumas, sąžiningumas bei nuolatinis noras tobulėti šioje srytije gali būti sėkmingai panaudotos Jūsų įmonėje siekiant jos tikslų įgyvendinimo.
Tikiuosi, kad mano kandidatūra Jus sudomino ir maloniai laukiu Jūsų atsakymo. Mielai susitikčiau su Jumis Jums patogiu metu.
Pagarbiai
Diana Grigonienė
Vilnius
300 (Atlyginimas į rankas)