Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Administratorius (-ė)
Ką galiu dirbti?
Turiu patirties telemarketingo srityje, tad šaltieji skambučiai ar bet koks skambučių operatoriaus, klientų aptarnavimo darbas man nesvetima. Savarankiškai mokantis turiu patirties su įvairiomis web turinio valdymo sistemomis, tad tinklalapių, sistemų administravimas taip pat prie širdies, puikiai dirbu Windows, Mac OSX ir Linux aplinkoje.
Gebu dirbti su audio apdorojimo programine įranga, (reaper media, Logic pro ETC)
Esu linkęs priimti naujus išbandymus bei išmokti tai, ko galbūt dar ir nemoku. Esu pasirengęs bet kokiam naujam darbo pasiūlymui nuo vadybos iki gamybos, kuris netrugdytų turint regos negalią.
Nesinorėtų keisti gyvenamosios vietos, tad pasiūlymus priimčiau iš klaipėdiečių ar sudarant galimybę dirbti nuotoliniu būdu.
Pristatydamas save kaip kandidatą, norėčiau atkreipti dėmesį į keletą dalykų, kurie gali būti svarbūs kandidatuojant.
Darbas įvairiuose internetiniuose projektuose išugdė gebėjimą raiškiai kalbėti, aiškiai išdėstyti bei išreikšti mintis. Teikdamas paslaugas pagal individualią veiklą susidūriau su klientų paieška, pardavimais bei klientų aptarnavimu. Teko išbandyti savo jėgas ir viename kontaktų centre, todėl šis darbas man nesvetimas. Savanoriškai dirbau internetinėse radijo stotyse, kuriose teko vesti įvairaus pobūdžio laidas – nuo informacinių naujienų, socialinių rubrikų iki muzikinių topų bei pokalbių laidų. Taip pat teko kurti radijo bei reklaminius šaukinius, kas stipriai prisidėjo prie mano iškalbos lavinimo. Esu kosmopolitiškas, domiuosi įvairiomis sritimis, taip pat esu orientuotas į rezultatą žmogus, iniciatyvus. Sugebu pats sau išsikelti tikslus ir jų siekti.
Nepaisant mano regos negalios tikiuosi būti pastebėtas ir rasti darbą, atitinkantį mano sugebėjimus.
Klaipėda
500 (Atlyginimas į rankas)