Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Administratorius (-ė)
Kaip socialinės žiniasklaidos valdytoja turiu patirties valdydama soc. tinklo „Instagram“ grožio ir gatvės aprangos puslapius, kurie siekia 500 tūkstančius sekėjų.
Norint pasiekti sėkmę socialinės žiniasklaidos rinkodaros pasaulyje, reikia atnaujinti ir dalytis atitinkamu turiniu, bendrauti su sekėjais, skelbti specialius įvykius, skatinančius išskirtinę patirtį ir sukurti lojalių klientų bazę. Socialinėje žiniasklaidoje turiu 3 metų patirtį, suprantu, ko reikia norint patenkinti įvairių auditorijų, bet ypatingai grožio ir madų industrijų poreikius.
Laisvai valdau pagrindines socialinių tinklų platformas, nes jau kelis metus administruoju Facebook, Tik Tok ir Instagram. Mano įgūdžiai ieškant „viral“ įrašų ir rašant išsamias antraštes skatina naudotojus įsitraukti, dalintis ir būti aktyviems
Esu atsidavusi socialiniams tinklams ir didžiąją laiko dalį juose ir praleidžiu, nes tai veiksminga priemonė sujungiant žmones, todėl save apibūdinčiau, kaip socialinių tinklų persona. Man patinka bendrauti ir plėtoti teigiamus santykius su skirtingos kilmės vartotojais.
Teko dirbti su Blue Cloud agentūra 3 mėnesius. Šiai kompanijai turėjau surengti prezentaciją apie naujausias grožio tendencijas odos priežiūros ir makiažo nišoje, rasti madingus prekės ženklus, produktus.
Esu įsitikinusi, kad mano gebėjimai ir patirtis socialiniuose tinkluose leis man dirbti socialinių tinklų valdytoja / administratore / asistente.
Vilnius
900 (Atlyginimas į rankas)