Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Šokėja (-as)
"Diamond Dolls"
Mielos merginos, ar jau susimąstėte ką veiksite per vasaros atostogas? Jei dar ne, tuomet turiu jums dėmesio vertų pasiūlymą! „Diamond Dolls“ agentūra yra jums paruošusi daugiau nei 20 skirtingų klubų pasirinkimų visoje Europoje ir už jos ribų. Išnaudok savo laiką tinkamai: keliauk, dirbk ir atostogauk vienu metu!
Mūsų agentūra siūlo darbą įvaizdžio merginoms bei “topless” ir striptizo šokėjoms. Nėra jokių griežtų reikalavimų! Priimame merginas be patirties! Svarbiausia gera iškalba, komunikabilumas ir pasitikėjimas savimi, viso kito mes jus išmokysime.
Mūsų klubai yra įsikūrę Prancūzijoje, Šveicarijoje, Liuksemburge, Belgijoje, Vokietijoje, Monake, Suomijoje, Danijoje, Portugalijoje, Graikijoje, Lietuvoje, bei Švento Martino saloje.
Galima dirbti kiek nori, minimali kontrakto trukmė – 2 savaitės, su galimybe jį pratęsti, ar grįžti po kurio laiko, viskas priklauso nuo jūsų norų bei poreikių.
Uždarbio galimybės svyruoja nuo €700 iki €3000 per savaitę, viskas priklauso nuo atlikėjos pastangų ir įdirbio.
Mūsų agentūra siūlo visiškai legalų darbą, yra pasirašomos dvišalės sutartys su agentūra bei klubu, mūsų klubai yra visiškai saugūs, garantuojame puikias sąlygas bei laiku mokamą atlyginimą.
Esant poreikiui, galime apmokėti kelionės išlaidas.
Jei sudomino šis pasiūlymas, susisiekti galite nurodytais kontaktais, mielai atsakysiu visus iškilusius klausimus bei padėsiu išsirinkti klubą.
Užsienyje
3000 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti