Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Šokėja (-as)
"Diamond Dolls" agentūra
Pavargai nuo nesibaigiančių apribojimų? Atsibodo ta pati rutina? Norisi išmėginti save naujame amplua ir išlaisvinti savo moteriškumą? Jei tavo atsakymas – TAIP, tuomet turiu tau puikių pasiūlymų.
„Diamond Dolls“ agentūra, bendradarbiaudama su geriausiais Europos klubais, siūlo darbą striptizo šokėjoms ir įvaizdžio merginoms turtingiausiose Europos šalyse: Šveicarijoje, Liuksemburge, Danijoje, Norvegijoje, Prancūzijoje, Monake, Vokietijoje... Šios šalys yra atviros turistams, ir visiems, kas yra pasiskiepyję nuo Covid – 19. Merginoms, neturinčioms skiepo nuo Covid – 19, turime puikių žinių, jos gali dirbti Liuksemburge be jokių apribojimų.
Visi mūsų partnerių klubai siūlo fiksuotą dienos atlygį, puikius komisinius nuo gėrimų ir privačių šokių, nemokamą, ar už simbolinę kainą apgyvendinimą šalia klubo, kuriuose rasite viską, ko reikia patogiam apsistojimui darbo kontrakto metu. Šiuo metu artistės gali uždirbti vidutiniškai nuo €1000 iki €3000 ar net daugiau.
Jei sudominau tave savo pasiūlymu, ir tu pasiilgai naktinių šėlionių, vakarėlių ir prabangaus gyvenimo, nesidrovėk ir susisiek su manimi.
Viskas, ką turi padaryti, tai užpildyti šokėjos/ įvaizdžio merginos anketą, nuspręsti datą, kada norėtum pradėti, ir viskas, tu jau pakeliui į nesibaigiančių linksmybių pasaulį!
Užsienyje
3000 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti