Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Šokėja (-as)
UAB Deivių rojus
"Dancers Recruitment" - agentūra, kuri bendradarbiaujame su naktiniais klubais Europoje ir siūlome striptizo, topless šokėjos optimaliausius darbo pasiūlymus kiekvienai merginai. Merginoms siūlome darbą naktiniuose klubuose Norvegijoje, Maltoje, Prancūzijoje, Belgijoje, Danijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje ir Liuksemburge.
1. Fiksuotas atlygis - €70 per dieną.
Atlygis už privačius šokius - nuo €26 iki €200!
15% nuo gėrimų.
Kontrakto trukmė - 1 mėnuo.
Mėnesinis atlygis - nuo €2000 iki €4000, priklausomai nuo šokėjos darbo rezultatų.
Tarptautiniu mastu žinomas prestižinis naktinis klubas, įsikūręs Danijos sostinėje Kopenhagoje, siūlo darbą komunikabilioms ir žavingos striptizo šokėjoms, turinčioms panašios darbo patirties. Klubas labai jaukus ir ypač mėgstamas tarp šokėjų. Klubas šokėjai paruošia visus dokumentus dėl įdarbinimo, suteikia pilnai įrengtus apartamentus. .
2. Garantuojamas atlygis - 400 NOK (~€45).
Arbatpingiai 100% lieka šokėjai.
Už privatų šokį (10 min.) šokėjai mokama 300 NOK.
Už stalo šokį (10 min.) šokėjai mokama 200 NOK.
20%-30% nuo gėrimų.
Nemokamas apgyvendinimas!
Kontraktas – nuo 2 savaičių.
Klubas Norvegijos sostinėje Osle kviečia merginas įsilieti į jų kolektyvą ir siūlo striptizo šokėjos darbą. Garantuojamas atlygis reiškia, kad jeigu šokėja dėl mažo klientų apsilankymo per vakarą nuo šokių ir gėrimų uždirbtų mažesnę sumą negu 400 NOK, klubas primoka skirtumą. Klubas suteikia nemokamus apartamentus bei kiekvieną dieną šokėjos nuvežamos į klubą ir parvežamos atgal.
“Dancers Recruitment agentūra, esant būtinybei, pasirūpiname kelionės išlaidomis be jokio agentūros mokesčio. Su kiekviena mergina pasirašoma dvišalė sutartis, garantuojamas saugus ir legalus darbas, visada laiku mokamas atlyginimas ir geros darbo sąlygos. Visi klubai suteikia merginoms apartamentus su visais patogumais kontrakto metu.
Prisijunk prie mūsų komandos - dirbk, keliauk, poilsiauk ir užsidirbk su Dancers Recruitment be jokio agentūros mokesčio!
Užsienyje
3500 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti