Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Pardavimo vadybininkas (-ė)
UAB "DSP Plius"
Darbo pobūdis
Aktyvus ir reguliarus Klientų lankymas tiek Vilniuje, tiek priskirtame Lietuvos regione, darbo saugos priemonių pardavimas klientams, naujienų pristatymas, užsakymų derinimas tiek vizitų metu, telefonu ar el. paštu arba biure atvykus klientams. Galimybė dalyvauti viešuose konkursuose. Klientų duomenų bazės (CRM) pildymas, atsiskaitymų valdymas, komercinių pasiūlymų rengimas. Mažiausiai 1 diena per savaitę kelionė į kitą miestą, galima ir daugiau, pagal vadybininko gebėjimus ir norus. Dalyvavimas parodose, seminarų organizavimas/rengimas klientams.
Reikalavimai
Patirtis pardavimų srityje (važinėjant pas klientus) ne mažiau kaip 1 metai, vairuotojo pažymėjimas. Energija ir motyvacija dirbti, geri derybų įgūdžiai, tikslingas laiko planavimas, komandiškumas. Noras nuolat tobulinti žinias apie parduodamus produktus, paslaugas bei vadybinius gebėjimus. Aukštasis arba aukštesnysis išsilavinimas, motyvacinis laiškas.
Atsakingumas.
Kompiuterinis raštingumas.
CRM (klientų valdymo bazės) pildymo patirtis.
Geros lietuvių kalbos žinios.
Gebėjimas savarankiškai planuotis veiklą.
Vairuotojo pažymėjimas, vairavimo patirtis ne mažiau kaip 2 metai bei noras darbo metu keliauti Lietuvoje.
Mes jums siūlome
Dinamiškas ir aktyvus darbas, galėsite savarankiškai planuotis savo darbo dieną. GAUSITE KLIENTUS ieškoti jų nereikės, nebent su laiku patys norėsite prasiplėsti regioną, kasdien gauname nemažai internetinių užklausų, klientai rekomenduoja mus kitiems. Profesionali vadovų ir kolegų komanda. Atlyginimas bazinis + priedai, be “lubų”. Daugybė vidinių konkursų ir papildomų motyvavimo priemonių. Galimybė lankytis seminaruose pagal Jūsų norus. Sveikatos draudimas. Karjeros galimybės. Galimybė tėvams dirbti su vaikais biure (vaiko kambarys). Galimybė atsivesti augintinį. Automobilis darbo tikslams darbo metu, pasiekus tam tikrus rezultatus (pardavimo planus) ir asmeniškai. Pagalba ir mokymai nuo pirmos dienos, iš visų kolegų pagal jų kompetencijas tiek kiek reikės ir norėsite patys, kad padėtume.
Laukiame CV su motyvaciniu laišku nurodytu elektroniniu paštu.
Vilnius
1200 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti