Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Masažuotojas (-a)
Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazija
SPECIALIEJI REIKALAVIMAI:
1. Turėti ne žemesnį kaip aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą arba aukštesnįjį išsilavinimą, arba iki 1995 metų įgytą specialųjį vidurinį išsilavinimą.
2. Turi būti įgijęs masažuotojo profesinę kvalifikaciją, arba turi būti baigęs formalų teorinį ir praktinį mokymą (studijas), trunkantį bent dvejus metus, susidedantį iš ne trumpesnio kaip 2900 valandų trukmės mokymo (studijų), iš kurių ne mažiau kaip 2740 skirta profesijos mokymo dalykams, iš jų ne mažiau kaip 60 procentų skirta praktiniam profesijos mokymui ir 160 valandų skirta bendrakultūriniams dalykams.
3. Turėti Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos suteiktą masažuotojo spaudą.
4. Būti gerai susipažinęs su Lietuvos Respublikos įstatymais, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais slaugos praktiką, nacionalinę sveikatos sistemą, nacionalinę sveikatos koncepciją, asmens bei visuomenės sveikatos priežiūrą, medicinos etiką ir deontologiją.
5. Turi išmanyti darbui būtinų asmeninių apsaugos priemonių naudojimo ir priežiūros taisykles, darbo įrankių, priemonių, pagalbinių priemonių naudojimo ir priežiūros taisykles.
Panevėžys
700 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti