Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Elektromechanikas (-ė)
Ademax UAB
Darbo pobūdis:
Siūlome darbą autokrautuvų, elektrokrautuvų ir kitos sandėlių technikos serviso darbuotojui. Į elektromechaniko pareigas įeina savarankiškas techninių problemų sprendimas, gedimų paieška, remonto atlikimas, reikalingų atsarginių dalių sąrašo sudarymas, darbui reikalingų įrankių ir prietaisų sąrašo sudarymas, savarankiška darbui reikalingos informacijos paieška kataloguose ir internete, darbo aktų surašymas, darbo aktų pridavimas klientui priimti ir pasirašyti, bendravimas su kliento atstovais serviso darbų klausimais. Darbo metu daugiausia reikės važiuoti į klientų objektus ir remontuoti autokrautuvų, elektrokrautuvų ir kitos sandėlių technikos mechaninius ir elektros instaliacijos gedimus, atlikti eksploatacinę priežiūrą. Kartais tokį darbą reikės atlikti įmonės serviso patalpose.
Reikalavimai:
- Sąžiningumas, atsakingumas, organizuotumas, savarankiškumas.
- Aukštesnysis techninis išsilavinimas.
- Gerai išmanyti mechanikos ir elektros instaliacijos remonto darbus.
- Techninių brėžinių ir schemų supratimas lietuvių, anglų, rusų kalbomis.
- Mokėti dirbti kompiuteriu, naudotis interneto informacija.
- Gerai kalbėti, skaityti ir rašyti lietuviškai.
- Skaityti, suprasti angliškai, rusiškai.
- B kategorijos vairuotojo pažymėjimas.
Privalumai:
- Panašaus darbo patirtis.
- Nuosavas automobilis darbui (pasirašytume automobilio panaudos sutartį).
- Mokėti kalbėti, skaityti, rašyti kitomis užsienio kalbomis.
Įmonė siūlo:
Įmonė siūlo savarankišką, atsakingą darbą ir atlygį tiesiogiai priklausantį nuo darbo rezultatų.
Kita informacija:
Plačiau apie Ademax, UAB galite rasti internete. Jei jus domina siūlomos pareigos susisiekite su mumis telefonu arba elektroniniu paštu ir mes jus pakviesime pokalbiui
Trumpas įmonės aprašymas:
Įmonė "Ademax", UAB užsiima naujų ir naudotų elektrinių, dyzelinių, dujinių krautuvų, kitos sandėlių technikos ir valymo mašinų prekyba ir nuoma. Taip pat atlieka panašios technikos priežiūrą, techninį aptarnavimą, remontą ir tiekia jai atsargines dalis, akumuliatorių baterijas, ratus, padangas ir kitas priemones ir medžiagas reikalingas eksploatacijai.
Įmonė nuolatos plečiasi ir ieško naujų darbuotojų. Mielai priimtume naujus sąžiningus, atsakingus, organizuotus, savarankiškus ir dirbti norinčius darbuotojus į mūsų besiplečiantį kolektyvą.
Vilnius
1100 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti