Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Vadovas (-ė)
2004.09 – 2006.02 Vyr. kasininkė, Harleysville National Bank, JAV, Pensilvanija.
Atsakomybė: finansinė - vadovavimo pardavimuose kasininkams. Bendravimas su klientais, banko produktų pardavimas, kasininkių-(ų) apmokymai, darbas su Amerikos federaliniu banku, pinigų apskaita.
2006.02 – 2007.05 Grupės vadovė, UAB „Transcom Worldwide Vilnius“
Atsakomybė: Veiklos skyriaus atstovų mokymai pardavimuose, klientų aptarnavime, užtikrinti kokybės keliamus reikalavimus. Pasiekti pateiktus tikslus.
2007.05 – 2008.12 Vyr. Buhalterė, UAB “STAccATO”
Atsakomybė: Įmonės buhalterinės apskaitos tvarkymas.
Pavadavimas automobilių detalių parduotuveje, darbų organizavimas
automobilių servise.
2009.01 – 2014.10 Finansininkė (vadybininkė) UAB "Jontransa"
Atsakomybė: Planavimas, organizavimas ir koordinavimas vežimų, autotransporto įmonių ir organizacijų veiklą. Užsakymų bei finansinių atsiskaitymų tvarkymas. Rinkos analizė: įvertinti eismo, krovinių srauto intensyvumo kitimą įvairiuose maršrutuose. Organizuoti paslaugų reklamą. Tvarkyti reikiamą dokumentaciją, dirbti kompiuteriu ir kita biuro technika. Derėtis su šalies ir užsienio partneriais, sudaryti sutartis. Ruošti finansines įmonės ataskaitas.
2014.10 – 2016.07 Transporto vadybininkė-finansininkė; UAB "Transorloja"
Atsakomybė: Planavimas, organizavimas ir koordinavimas vilkikų Europoje ir Rusijoje. Išvykimo - atvykimo dokumentų tvarkymas. Banko ataskaitų tikrinimas. Reisų pelningumo skaičiavimas. Naujų klientų paieška, sutarčių sudarymas.
2016.07 – 2018.12 Sandėlių Ūkio Vadovė UAB "Narbutas Furniture Company"
Atsakomybė: Planuoti, koordinuoti, organizuoti ir kontroliuoti sandėlių ūkio darbuotojų darbą, užtikrinti optimalų darbo paskirstymą. Kontroliuoti operatyvų gaminių priėmimą iš gamybinių padalinių į sandėlį ir pakrovimą į transporto priemones. Atsakyti už gaminių judėjimo sandėlyje apskaitą ir kontrolę. Užtikrinti logišką sandėliavimo plotų išnaudojimą. Tvarkyti ir kontroliuoti materialinių vertybių apskaitą. Nuolatinis proceso veiklos tobulinimas. Lean diegimas sandėlio veikloje. PASIEKIMAI: sandėlio efektyvumas pakilo ~85%, sandėlio valdymo programos tobulinimas, programos pilnas išnaudojimas, sandėlio veiklos automatizavimas.
Ukmergė
100 (Atlyginimas į rankas)