Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Socialinis darbuotojas (-a)
Darbas vaikų globos namuose su vaikais, bendradarbiavimas su paramos centrais. Šiuo metu siekiu save realizuoti padedant beglobiams/ kenčiantiems vaikams siekiant geresnės ateities.
Aš esu "Socialinis darbas ir teisės pagrindai" programos studentė. Prieš studijas aktyviai buvau įsitraukusi į savanorišką veiklą. Pilietiškumas ir pagalba kitam asmeniui, kurios yra aktualios ir svarbios savanorystės vertybės yra pagrindas tolimesnei savanoriškai veiklai. Tačiau savanorystė reikalauja ugdyti lankstumą, kūrybingumą ir siekti nuolatinio tobulėjimo. Savanorystės metu įgytos kompetencijos: komunikavimas, viešasis kalbėjimas, savęs pažinimas ir ugdymas, emocijų atpažinimas ir valdymas kritinėse situacijose. Būtent savanorystei įgyta patirtis leido save pažinti ir pastūmėjo eiti socialinio darbo keliu bei prisidėti prie visuomenės gerinimo.
Patirtis: Veiklų organizavimas specialių poreikių ir priklausomybių turintiems asmenims , bendradarbiavimas su įstaigų atsakingais darbuotojais ir klientais , užimtumo analizavimas pritaikant individo poreikiams ir gebėjimams, dokumentacija (darbo specifika, darbo etika) ,bendradarbiavimas su dienos centrais. Dalyvavimas savęs ugdymo seminaruose.( 40h į mėnesį.).
Bendravimas su vaikais, pagalba užklasinėse veiklose, renginių organizavimais, veiklų planavimas laisvalaikio laikotarpiu. Dalyvavimas mokymuose kaip dirbti su vaikais, kurie turi psichinių sutrikimų, negalią bei yra patyrę netektį.
Dalyvavimas bendruomenės vaikų gerovės komisijoje- problemų analizavimas ir sprendimo būdai.
Mokymai/ įgyta patirtis : Konfliktų analizės, vaikystės patirtų traumų analizavimas, emocinis intelektas, stipriųjų pusių ugdymas, socialinių paslaugų analizavimas, teisės aktų pritaikymas, socialinių darbuotojų etikos kodekso; atvejo analizė, senyvo amžiaus aspektai; atvejo analizė, socialinės rizikos diskusijos, komunikavimo aspketai; spąstai komunikavime, profesinio efektyvumo įsivertinimo įrankiai, stresoriaus vertinimo skalės analizavimas.
Vilnius
500 (Atlyginimas į rankas)