Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Inžinierius (-ė)
Visuomet domėjausi žmonių poreikiais. Visuomet siekiu suprasti ir sudaryti struktūrą bet kuriam procesui, nesvarbu, ar jis apibūdiną komandos valdymą ar bendradarbiavimą.
Per 27 metus įgytos žinios – Vilniaus technologijų ir verslo profesinio mokymo ir VGTU studijos, statybų organizavimas, marketingo ir pardavimų vadovo, daugiabučių namų priežiūra ir eksploatacija, inžinerinių sistemų veikimo principų išmanymas, daugiabučio namo renovacijos projekto įgyvendinimas pagal projektinę dokumentaciją, laikantis sutarties sąlygų ir teisės aktų reikalavimų iš esmės praplėtė mano akiratį. Manau, kad esu vertas dėmesio kandidatas prisijungti prie Jūsų komandos.
Jūsų kompanijos profilis atitinka mano kvalifikaciją. Kvalifikaciją kėliau buhalteriniuose, klientų aptarnavimo, anglų kalbos kursuose, turiu aukštąjį inžinerinį išsilavinimą, dirbu MS Office programomis, laisvai kalbu rusiškai. Visi mano projektai buvo glaudžiai susiję su klientais ir inžinerinėmis sistemomis.
Neabejoju, kad mano žinios, įgūdžiai, praktinė patirtis bei asmeninės savybės, tokios kaip organizuotumas, atsakingumas, iniciatyvumas, komunikabilumas, pozytivumas, sugebėjimas greitai įsisavinti žinias, gebėjimas analizuoti brėžinius, nekonfliktiškai spręsti situacijas su skirtingais asmenimis, rezultato siekimas, planavimo įgūdžiai, gali būti sėkmingai panaudotos kompanijoje siekiant jos tikslų įgyvendinimo.
Vilnius
1000 (Atlyginimas į rankas)