Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Gamybos inžinierius (-ė)
Vilniaus Gedimino technikos universitete baigiau spaudos inžinerijos studijų programą, įgijau gamybos inžinerijos bakalauro laipsnį.
Esu dirbusi trijuose spaustuvėse.
UAB "PakMarkas" - įmonė gamina lipnias ir aptraukiančias etiketes, prekiauja pakavimo įranga. Šioje įmonėje atlikinėjau praktiką po antro kurso ir pasilikau dirbti likusią vasaros dalį. Praktiką atlikau ir vėliau dirbau užsakymo koordinavimo skyriuje. Susipažinau su šio skyriaus darbu, apskritai, su tokio tipo įmonės struktūra, darbu.
UAB "Flexpro" - šioje įmonėje atlikinėjau praktiką po trečio kurso. Įmonė pagrinde gamina gaminius kuriems reikalinga didelio formato spauda. Įvairūs stendai, tentai, reklaminiai plakatai, stotelių plakatai ir kt. Praktiką atlikinėjau gamyboje ir vadyboje. Po praktikos pasilikau dirbti gamyboje. Išmokau dirbti su skaitmenine pjaustykle "Zund", su pjaustykle "Fotoba", keliais kitais nesudėtingai įrenginiais. Susipažinau su skaitmenine spauda, failų paruošimu spaudai. Dirbau metus.
UAB "Scandbook" - Įmonė gamina knygas. Įsidarbinau po studijų persikėlus gyventi į Klaipėdą. Išmokau dirbti ir dirbau su "Kolbus foil" - kietviršių folijavimo įrenginiu, bei su "Kolbus BF 512" - knygos blokų statymo į kietviršius linija.
Klaipėda
500 (Atlyginimas į rankas)