Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Buhalterio padėjėjas (-a)
Ieškau buhalterės ar buhalterės (-o) padėjėjos darbo. Esu baigusi šiais metais ( 2016m.) Klaipėdos valstybinės kolegijos buhalterinės apskaitos studijas ir turiu bakalauro diplomą. Taip pat turiu jau truputį patirties šiose srityje, daugiausia esu dirbusi su buhalterine apskaitos programa Formapak, Stekas, Stekas+ ir Finvalda.
Esu kruopšti, atsakinga, komunikabili, sąžininga, gebanti ir norinti mokytis bei tobulėti. Turiu auklės, kasininkės ir salės darbuotojos patirties bei pradedanti mokytis buhalterės darbo.
Sugebu: vesti pardavimo bei pirkimo PVM sąskaitas faktūras, EKA čekius (pinigų priėmimo kvitus), išrašyti KPO ir KIO, sudaryti darbo laiko žiniaraštį, skaičiuoti darbo užmokestį, parengti darbo sutartis, rašyti įsakymus dėl komandiruočių, vesti kelionės lapus, nurašyti degalus, pildyti kuro ataskaitas, pildyti ilgalaikio turto apskaitos kortelę ir ją tvarkyti, skaičiuoti nusidėvėjimą, tvarkyti kasos knygą, pateikti mėnesinę A klasės pajamų deklaraciją FR0572, PVM teikimas į VMI, pildyti metinę pelno mokesčio deklaraciją PLN204, pildyti atskaitą apie kontroliuojamuosius ir kontroliuojančius vienetus bei asmenis FR0438, sudaryti aiškinamąjį raštą, balanso bei pelno (nuostolių) ataskaitų skaičiavimas, sudarymas, uždaryti sąskaitas, spausdinti įvairius dokumentus, juos rūšiuoti ir tvarkingai susegti į reikiamas bylas.
Klaipėda
200 (Atlyginimas į rankas)