Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Apskaitininkas (-ė)
Sveiki,
ieškau naujų galimybių, tobulėjimo ir įvertinimo. Siekiu savo gyvenime pasiekti daug daugiau nei turiu dabar, kad darbe būčiau įvertinta. Ieškau buhalterės darbo kuriam būčiau vertinama už tai ką darau, taip pat tinka pasiūlymai dirbti nuotoliniu būdu.
Dabar šiek tiek ką gebu daryti (žinoma visko neišvardinsi nes tai yra sudėtinga, tiesiog kai prisėdi prie darbų ir viskas vyksta savaime).
Dirbu buhaltere-apskaitininke: nuo pirminių dokumentų iki finansinių ataskaitų. Tvarkau apskaitos dokumentus, sąskaitų faktūrų suvedimas, išrašymas, bankinių pavedimų atlikimas, banko suvedimas į apskaitos programą "Rivilė", atlyginimų skaičiavimas, ataskaitų pridavimas Sodrai, VMI, personalo dokumentų tvarkymas, įdarbinimas, atleidimas kitaip tariant visa personalo dokumentacija. Nurašymai, ilgalaikio turto apskaita. Kaip ir minėjau sunku išvardinti viską ką gebi padaryti. Tikiuosi būsiu įvertinta jūsų dirbdama pas jus.
Turiu administratorės darbo patirties, taip pat parduotuvės vedėjos-pardavėjos patirties. Esu atsakinga ir sąžininga, nekonfliktiška asmenybė.
Kėdainiai
700 (Atlyginimas į rankas)