Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Vairuotojas - ekspeditorius (-ė)
Esame personalo atrankos įmonė ir ieškome Vokietijos partnerių įmonėms darbuotojų.
Šiuo metu yra pasiūlymas: darbas su kubinėmis priekabomis Vokietijoje, Tiuringija, Erfurto regionas. Vokiška darbo sutartis, Vokietijos soc. garantijos. Vežiojama nauji baldai. Darbas nuo pirmadienio iki penktadienio. Kartu važinėja pagalbinis darbininkas. Baldai būna pakrauti, juos reikia tik išsikrauti. Atlyginimas 3140 eur. bruto + 480 eur. dienpinigiai. Atlyginimas į rankas priklausys nuo mokesčių klasės. Jei norima, galima grįžus savaitgaliui nakvoti bazėje, yra dušas nusiprausti ir pan., arba yra butas, kur galima apsistoti savaitgaliui su kitais vairuotojais už nuomos mokestį. Nuoma 50 -100 eur. Su darbdaviu galima susiderinti kas kiek laiko norės vairuotojas grįžinėti į LT, atostogų, pasiderinti darbo grafiką.
Taip pat vis turime ir kitų darbo vietų vairuotojams. Yra galimybė įsidarbinti ir su tentinėmis priekabomis, ar kitu transportu.
Jei sudomino ši siūloma darbo vieta, siųskite mums savo vairuotojo dokumentų kopijas, trumpą aprašymą el.p. Jei turite papildomų klausimų, galite su mumis susisiekti Tel. Nr.: +49 157 86 277 227
Užsienyje
3000 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti