Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Vadybininkas (-ė)
Business Dynamics, UAB
Business Dynamics – tai tarptautinė kompanija, kurios pagrindinis veiklos pobūdis – aukščiausio lygio verslo susitikimų (Summit), kongresų, konferencijų, parodų ir kitų renginių, susijusių su kuro ir energetikos kompleksu organizavimas. Viena sekmingiausių kompanijos atstovybių – Vilniaus ofisas – sparčiai auga ir šiuo metu ieško aktyvių, entuziastingų ir ambicingų pardavimų vadybininkų, orientuotų į finansinius rezultatus, turinčių lyderio savybių ir gebančių mokyti bei vadovauti kitiems.
Naujų darbuotojų integracija ir adaptacija bei kasdieniniai mokymai vykdomi pagal šiuolaikišką, pažangų ir išskirtinį Didžiosios Britanijos kompanijų valdymo modelį.
PARDAVIMŲ VADYBININKAS (-Ė) (KURO IR ENERGETIKOS KONGRESAI)
Business Dynamics tvirtai tiki, kad pardavimo „žvaigždėmis“ ne tik gimstama, bet ir tampama. Tam reikalinga žmogaus noras ir profesionali aplinka, kurioje pardavėjai gali atskleisti visą savo potencialą. Business Dynamics dirba tikros telefoninių pardavimų „žvaigždės“ ir virtuozai. Kiekvienas mūsų profesionalios komandos narys turi savo unikalų pardavimų stilių, todėl prisijungęs prie mūsų, turėsi galimybę ne tik gauti moderniausius apmokymus, kurių metu išmoksi efektyviausių Europoje pardavimų technikų bet ir galėsi mokytis pardavimo subtilybių iš profesionalų ir atrasti savo nepakartojamą pardavimų stilių.
Pagrindinis tavo tikslas bus parduoti dalyvavimą aukščiausio lygio verslo susitikimuose (Summit) ir kongresuose lyderiaujančioms pasaulinės rinkos kompanijoms, kurios dirba naftos bei dujų srityje.
Prisijungęs prie profesionalios Business Dynamics komandos, tu:
• dirbsi su lyderiaujančiomis pasaulinėmis energetikos ir kuro kompanijomis (Rosneft, Gazprom, Lukoil, Shell, BP ir pan.);
• vesi svarbias derybas su aukščiausio lygio vadovais;
• išmoksi naujų efektyvių metodų parduoti telefonu.
Kadangi Business Dynamics dirba su klientais visame pasaulyje, todėl visas derybas su jais vedame rusų arba anglų kalbomis. Dėl šios priežasties tau būtina puikiai mokėti rusų ir/arba anglų kalbas.
Mes suteiksime tau visus įrankius ir žinias, reikalingas sėkmingam pardavimui, o iš tavęs reikia didelio noro dirbti profesionaliuose telefoniniuose pardavimuose, orientavimosi į finansinį rezultatą ir komunikabilumo. Jeigu tu esi lyderis – tuomet tau bus suteiktos visos karjeros galimybės.
Ir svarbiausia:
Jeigu tu pasiruošęs daug dirbti – mes pasiruošę daug mokėti!
Vilnius
400 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti