Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Vadybininkas (-ė)
UAB visi *
Bendra Lietuvos - JAV įmonė siūlo NEKILNOJAMOJO TURTO AGENTĖS,-O POZICIJĄ Kauno apskrityje. Reikia daug žmonių, tačiau kiekis ribotas.
NT PATIRTIS NEREIKALINGA. Bus perduota 22-jų metų nekilnojamojo turto patirtis ir paslaptys, kurių joks vadovas Lietuvoje neatskleis, taip pat psichologinės žinios, pardavimų menas ir strategijos, motyvacijos menas, vizualizacijos ir meditacijos praktika - visa tai bus perduota per trumpą laiko tarpą. VISI turės prisijungimą prie unikalios nekilnojamojo turto sistemos, kur matys tiesioginius generalinio vadovo video apmokymus, keisis objektais.
NORI PRISIJUNGIMO PRIE DEMO VERSIJOS JAU DABAR? - RAŠYK IR PRAŠYK
Mokymuose gausite taip pat aktualiausias tarptautinių įžymių motyvatorių, tokių kaip Anthony Robbins, žinias. Mokymai vertinami 15000 eurų – Jums visa tai nemokamai. Taip pat matysite kolegių video apmokymus.
Mokymus veda Darius Overlingas:
- tarptautinės klasės nekilnojamojo turto ekspertas (22 metai NT rinkoje);
- tarptautinės klasės koučingo meistras, kuris patirtį susirinko iš geriausių pasaulyje šios srities ekspertų;
- meditacijos ir pasąmonės praktinių metodikų ekspertas.
Apie darbą:
Bendravimas su klientais, objektų apžiūrų organizavimas, objektų reklama, objektų talpinimas į naują geriausią NT portalą Lietuvoje. Darbo rezultatų suvedimas į unikalią nekilnojamojo turto sistemą.
Iš jūsų pusės reikės aktyvumo, motyvacijos ir darbštumo - viso kito išmokysime. Suteiksime galimybes tik geriausiems, darbščiausiems, turintiems didelę motyvaciją, norintiems tobulėti ir gerai uždirbti.
NT patirtis nereikalinga.
Uždirbama nuo 1000 iki 3500 eurų ir daugiau. Galimybė kilti karjeros laiptais.
Jūsų darbo grafikas laisvas, išskyrus susirinkimų laiką. Tai taip pat ideali darbo vieta norint gyventi kitoje šalyje, bet dirbti su Lietuva.
Vietų skaičius ribotas pagal savivaldybes, apskritis, tad paskubėkite
Rezultatai, kas turi rimtą požiūrį į šią profesiją, būna labai sėkmingi per trumpą laiko tarpą.
Kaunas
1000 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti