Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Vadybininkas (-ė)
UAB "Ramchos"
SIŪLOME PRAKTIKĄ VADYBININKEI(-UI) KAUNE, MOKANTIEMS LENKŲ IR ANGLŲ KALBAS
Darbo aprašymas:
Siūlome praktikantui dirbti pardavimų vadybininku, išmanančiam vadybą ir norinčiam dirbti su pardavimais.
Kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo ir įgyti praktinės patirties įvairiuose įmonės darbuose, susipažinti su pardavimais ir kitais verslo procesais augančioje įmonėje.
Darbas visą arba pusę darbo dienos.
Reikalavimai:
Geros lenkų ir anglų kalbų žinios, kompiuterinis raštingumas (ypač Excel), kainodaros išmanymas, gebėjimas dirbti telefoniniuose pardavimuose, sisteminti informaciją, išversti į/iš lenkų kalbos.
Pasitikėjimas savimi, drąsa, geri komunikaciniai įgūdžiai, greitas loginis mąstymas bei orientacija, atsidavimas darbui, atsakingumas, gebėjimas greitai ir efektyviai spręsti problemas, savarankiškumas, iniciatyvumas, orientacija į rezultatus, imlumas naujovėms bei atidumas.
Privalumai:
Darbo patirtis importo/eksporto įmonėje, telefoniniuose pardavimuose, supratimas apie statybines medžiagas, ispanų ar/ir rusų k. mokėjimas.
Įmonė siūlo:
Vertingą patirtį, įdomų darbą su plačiu prekių spektru, žinias apie tarptautinę prekybą, draugišką kolektyvą bei karjeros galimybes.
Galimybę įsidarbinti atlikus praktiką.
Jei susidomėjote - CV anglų kalba (jo pavadinime turi būti jūsų vardas ir pavardė) su nuotrauka prašome siųsti el. paštu laiško temoje būtinai nurodant "Praktikanto - vadybininkės (o) pozicijai Kaune, mokantiems lenkų ir anglų kalbas".
Apie darbdavį:
Pagrindinė UAB RAMCHOS veikla - statybinių medžiagų, bituminių stogo dangų bei bituminės prilydomos dangos, tentinių medžiagų, baldų furnitūros o taip pat įvairių modelių natūralaus kailio kilimų (karvės formos bei pasiūtų), o taip pat plačią interjero detalių gamos ir kitų prekių importas ir eksportas, didmeninė ir mažmeninė prekyba Lietuvoje bei kaimyninėse šalyse.
Kaunas
100 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti