Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Slaugytojo padėjėjas (-a)
VšĮ "Vyturiukas"
Pareigos: Soc. darbuotojos padėjėja VOKIETIJOJE
Vieta: München (81679)
Išvykimas 2019 m. kovo 28 d. Trukmė 2 mėn. (galima ir ilgiau).
Pagalba reikalinga sutuoktiniams. Senolė yra 94 metų (165 cm / 50 kg). Jai nustatytas 1 slaugos lygis, juda arba savarankiškai arba roliatoriaus pagalba. Senolei diagnozuotas širdies nepakankamumas, širdies ritmo sutrikimai, odos vėžys, žaizdotos kojos. Naktimis miega gerai. Persitempus užeina dusulio priepuoliai. Pagalba reikalinga kūno higienoje, paliekant namus, judėjime, palydėti į sutartus susitarimus. Senolė apibūdinama kaip kuklus daug kuo besidomintis, bet kartu ir dominuojantis žmogus.
Senoliui 97 metai (175 cm / 60 kg). Jam nustatytas 1 slaugos lygis. Vaikšto savarankiškai ir roliatoriaus pagalba. Jam nustatyta vidutinio lygio demencija, bet senukas apibūdinamas kaip mielai bendraujantis žmogus. Naktimis miega be sutrikimų. Pagalba reikalinga kūno higienoje, paliekant namus, judėjime, palydėti į sutartus susitarimus.
Rytais senoliams reikia leisti išsimiegoti, 2 kartus per savaitę nudušinti, paprastai tai būna 9:00 val. ryte. Paruošti pusryčius. Priešpiet, jei reikia nuvykti apsipirkti, pagaminti pietus. Pavalgius pietus sutvarkyti virtuvę, suplauti indus. Po viso to Jums suteikiamas laisvas laikas iki vakaro. Vakare reikia paruošti ir patiekti vakarienę. Namuose reikia atlikti šiuos darbus: pagaminti maistą, eiti apsipirkti, tvarkytis namuose. Senoliai gyvena 120 kv. m. bute. Apsipirkimo galimybės yra už 20 min kelio pėsčiomis. Jums suteikiamas atskiras butas su pilnu apstatymu, vonios kambariu, virtuve ir TV. Yra galimybė pabendrauti su ten dirbančia moterimi.
Daugiau informacijos suteiksime telefonu 8620 97 089 (Rita) arba atvykus pas mus į ofisus Kaune, Gargžduose ar Jurbarke.
Reikalavimai:
geros vokiečių arba anglų kalbos žinios, slaugė turėtų būti slaugytoja, arba slaugos kursus baigusi moteris, nekonfliktiška, komunikabili, atsakinga, jei rūkanti, tai tik lauke.
Apmokamos kelionės.
Užsienyje
1500 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti