Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Slaugytojo padėjėjas (-a)
VšĮ "Vyturiukas"
Išvykimas 2019 m. kovo 2 d.
Vieta: Gummersbach (51645)
Pagalba reikalinga kartu su dar pilnai savarankišku sutuoktiniu gyvenančiai 93 metų (160 cm/ 47 kg) senolei, sergančiai inkstų ir širdies nepakankamumu, depresija, kuri gydoma vaistais ir kuri atsirado dėl amžiaus, turinčiai šlapimo nelaikymą, ir silpniau vaikštančiai. Senolei nustatytas trečias slaugos lygis, dienos metu ji arba guli lovoje, arba sėdi prie stalo, arba krėsle. Iki šiol senolė judėjimą įveikia pati (pagrindinai padedama roliatoriaus vaikšto namuose), tačiau slaugė turi nusiteikti, kad pagalba judėjime senolei turės suteikti. Į tualetą senolė kol kas eina savarankiškai. Senolės kalba nesutrikusi, protas aiškus, nešioja akinius ir klausos aparatą, juda roliatoriaus pagalba, namuose yra ir neįgaliojo vežimėlis, laiptais lipti senolė jau nebegali. Šlapimo nelaikymui naudojami paklotai, pagalba reikalinga kūno priežiūroje, apsirengiant ir nusirengiant. Pavalgo senolė pati, be pagalbos. Miegas dalinai sutrikęs, gali prireikti ir slaugės pagalbos.
Be pagalbos kūno priežiūroje, apsirengiant/nusirengiant, padėjimo judėjime, nelaikymo priežiūroje, jums dar reikės gaminti maistą, eiti apsipirkti, skalbti, lyginti, tvarkyti namus, bendrauti su senoliais Senolis serga debetu, pas jį du kartus per dieną atvyksta slaugos tarnyba, suleidžia insuliną. Senoliui 89 metai (1,75 cm/75 kg). Jis dar pilnai savarankiškas, jam reikalinga tik pagalba namų ruošoje.
Šeima gyvena mažame miestelyje kaimiškoje vietovėje 120 kv. m. name. Jums suteikiamas viršutiniame namo aukšte esantis dviejų kambarių butas su atskiru vonios kambariu ir internetu.
Apmokamos kelionės. Nemokamas įdarbinimas.
Užsienyje
1400 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti