Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Santechnikas (-ė)
Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Kauno skyrius
Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Kauno skyrius ieško darbuotojo į Ūkio skyriaus vyresniojo specialisto pareigas (pagal darbo sutartį) vykdyti teritorinio skyriaus santechnikos įrenginių priežiūrą, atlikti šilumos tinklų, vandentiekio ir kanalizacijos sistemų bei kito turto smulkų remontą, atlikti vairuotojo funkcijas, vežti teritorinio skyriaus darbuotojus ir/ar krovinius į paskirties vietą.
Reikalavimai:
1. Turėti ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą ir (ar) įgytą profesinę kvalifikaciją.
2. Būti susipažinusiam su Lietuvos Respublikos Konstitucija, Valstybinio socialinio draudimo įstatymu tiek, kiek jis susijęs su šios pareigybės funkcijų vykdymu, taip pat teisės aktais, reglamentuojančiais darbuotojų saugą ir sveikatą, civilinę ir priešgaisrinę saugą, statinių priežiūrą, statinių techninės priežiūros dokumentų formas bei jų pildymo ir saugojimo tvarką, saugų energetinio ūkio eksploatavimą, gebėti juos taikyti praktiškai.
3. Turėti vairuotojo pažymėjimą, suteikiantį teisę vairuoti B kategorijos tarnybinį automobilį.
4. Būti susipažinusiam su dokumentų rengimo, tvarkymo ir apskaitos taisyklėmis, gebėti jas taikyti praktiškai, sklandžiai dėstyti mintis žodžiu ir raštu.
5. Mokėti dirbti kompiuteriu Microsoft Office programiniu paketu.
Gyvenimo aprašymą siųskite el. paštu iki 2017 m. spalio 31 d.. Informuosime tik atrinktus kandidatus.
Kaunas
500 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti