Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Rūšiuotojas (-a)
Re-Gen Waste Ltd
Reikalingi darbuotojai Antrinių Žaliavų Perdirbimo fabrike Š.AIRIJOJE. Darbo pobūdis: plastiko, popieriaus, stiklo rūšiavimas prie konvejerio. Tempas yra didelis, darbas tikrai nėra lengvas, todėl ieškome fiziškai ištvermingų ir greitų žmonių. Darbas pamainomis, 40-60 valandų per savaitę (galimi viršvalandžiai). Atlyginimas: £8/val. Darbas yra ilgalaikis. Kontraktas gaunamas dar iki išvykimo ir pasirašomas TIESIOGIAI su darbdaviu. Būstas yra suteikiamas, jo kaina yra 150-250 svarų/mėn. (priklauso nuo kambario tipo). Privalumas: nereikia vežtis pinigų, kad susimokėtumėte už nuomą į priekį. Darbdavys padengs šias išlaidas ir po to išskaičiuos iš algos. Labai mažos išvykimo išlaidos!
Reikalavimai
Galimybė dirbti lanksčiu grafiku ir viršvalandžiais kai reikia.
Galimybė ugdyti naujus įgūdžius.
Galimybė įvykdyti paskirtą darbą aukšta kokybe.
Anglų kalba NEBŪTINA (gamykloje dirba 30 lietuvių) - Patirtis nereikalinga - atvykę darbuotojai bus apmokomi.
Įmonė siūlo
Apmokamos atostogos, Automobilių stovėjimo aikštelė, Pensijos schema, Pagalba apgyvendinanat, Pagalba sukuriant banko sąskaitas, Pagalba gaunant Nacionalinį Draudimo numerį.
Apie įmonę
Re-Gen Waste yra viena iš labiausiai pažengusių atliekų perdirbimo įstaigų, specializuojanti sausų komunalinių atliekų rūšiavime. Re-Gen Waste vykdo darbus 24 valandas per parą savo įstaigoje, Newry, tam kad perdirbtų daugiau nei 1.5 milijonus tonų atliekų. Įmonės operacijas apima atliekų apdorojimas energijai gauti, atliekų perdirbimas ir neperrūšiuojamų atliekų apdorojimas ir paskirstymas. Mes kuriame darbo galimybes individualiems asmenims prisidėti prie mūsų ir plėtoti savo karjerą sėkmingoje ir besiplėčiančioje Įmonėje.
Re-Gen verslas buvo sukurtas ir paremtas tvirtais saugumo principais, klientų aptarnavimu ir kokybe, kurie buvo paremti Įmonės vertybėmis ir principais – ryžtingumu, pozityvumu, darbštumu, atkaklumu, taip pat, atvirumu, pasiekiamumu. Jeigu Jūs esate susidominęs prisijunkti prie mūsų komandos Re-gen ir būti mūsų komandos dalimi, galite kreiptis į mus.
Kontaktai
Mob.telefonas: +447521738647, Mantas
Užsienyje
1600 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti