Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Psichologas (-ė)
VŠĮ "ISADD Lietuva"
DARBO POBŪDIS:
VŠĮ "ISADD Lietuva" plečia savo komandą ir ieško specialistų darbui su ASS turinčiais vaikais individualiuose užsiėmimuose taikant ABA metodą.
Mes apmokome dirbti pagal ABA (Taikomosios elgesio analizės) metodą ir nuolat atnaujinsime Jūsų žinias pagal pasaulinėse konferencijose pristatomų tyrimų duomenis.
REIKALAVIMAI:
1) Patirtis su spec. poreikių vaikais;
2) Atsakingumas;
3) Kūrybiškumas;
4) Lankstumas;
5) Aktyvumas ir energingumas;
6) Mokėjimas ir gebėjimas bendrauti su vaikais;
7) Motyvacija mokytis ir domėtis ASS bei ABA temomis;
8) Rusų / lenkų kalbų mokėjimas - privalumas (laisvai kalbėti, rašyti, skaityti).
9) Nuosavas automobilis vykti į užsiėmimus (privalumas).
TRUMPAI APIE ĮMONĘ:
VšĮ “ISADD Lietuva” teikia paslaugas ir konsultuoja esant įvairiems vystymosi raidos sutrikimams. Palaiko glaudžius ryšius su ISADD Pty. Ltd. Intervencinės paslaugos Autizmui ir lėtesniam vystymuisi (Intervention Services for Autism and Developmental Delay), kuri yra ankstyvosios intervencijos paslaugų teikėjas, akredituotas Australijos valdžios. Jis taip pat teikia psichologinę konsultaciją ir paramą autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams, paaugliams, jauniems žmonėms ir jų šeimoms. “ISADD Lietuva” užsiima ABA (Applied Behavior Analysis – Taikomosios elgesio analizės) taikymu įvairius raidos sutrikimus (autizmo spektro, Dauno sindromą, kt.) turintiems vaikams daugumoje Lietuvos miestų.
SUSIDOMĖJUSIUS KVIEČIAME ATSIŲSTI SAVO CV NURODYTU EL. PAŠTU.
Vilnius
600 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti