Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Pardavimo vadybininkas (-ė)
Avisma
Įmonė, jau 20 metų tiekianti medžiagas, skirtas reklamos gamybai, ieško PARDAVIMŲ VADYBININKO. Viena didžiausių šios srities specialisčių Baltijos šalyse bei Baltarusijoje, ir toliau vykdanti plėtrą į Europos rinką. Prekiauja visame pasaulyje žymiais prekių ženklais, teikia kokybiškas paslaugas, ieško greitų bei modernių sprendimų.
Darbo pobūdis
Bendradarbiavimas su esamais klientais ir naujų klientų paieška (skambučiai, vizitai) ir bendros pardavimų strategijos kūrimas kartu su kitais komandos nariais, siekiant sukurti ilgalaikius santykius su kientais ir užtikrinant tolygią verslo plėtrą.
Reikalavimai
Jei turite panašaus darbo patirtį, nuosekliai bei atkakliai siekiate užsibrėžto tikslo, jei laisvai reiškiate savo mintis ne tik lietuvių, bet ir anglų (ar rusų) kalbomis, jei turite B kategorijos vairuotojo pažymėjimą, laukiame jūsų CV! Tarpkultūrinio bendravimo suvokimas būtų privalumas.
Mes jums siūlome
Puikų iššūkį dirbti ilgą patirtį turinčiame,perspektyviame versle, kuris vertina ilgalaikius bei patikimus santykius, galimybę mokytis iš patyrusių bei ambicingų vadovų, motyvuojantį atlyginimą.
Vilnius
900 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti