Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Padavėja (-as)
UAB "Du vėjai"
IEŠKOME pardavėjų kepyklėlėse. Приймаємо українців.
Vilnius - UAB „Du vėjai“.
Atlyginimas nuo1100 iki 1600 €/mėn. neatskaičius mokesčių, priklauso nuo kepyklėlės apyvartos, kurioje dirbsite.
Darbo pobūdis:
Klientų aptarnavimas;
Kepinių išdėliojimas;
Švaros ir tvarkos palaikymas;
Darbas komandoje;
Kavos ruošimas.
Dirbti reikėtų slenkančiu grafiku (trys darbo dienos, trys poilsio dienos), darbo laikas po 10-12 val. su vienos valandos pietų pertrauka.
Šiuo metu Vilniaus mieste turime septynias kepyklėles ir sėkmingai plečiamės, todėl darbo vietą galėsime aptarti pokalbio metu.
Reikalavimai darbuotojui:
Norėtume, kad mūsų pardavėja (-as) būtų sąžiningas, atsakingas, malonus, mokantis bendrauti ir besišypsantis asmuo. Labai džiaugsimės jei kandidatas mokės dirbti kasos aparatu, ruošti kavą ar turės patirties aptarnaujant pirkėjus, tačiau, jei tokių patirčių neturite, bet norite išmokti- mes išmokysime.
Į darbą priimame ir į mūsų šalį atvykusius kitataučius, jeigu jie bent minimaliai kalba ir supranta lietuviškai bei noriai mokosi lietuvių kalbos.
Įmonė siūlo:
Nuolaidas įmonės produkcijai nusipirkt bei darbo metu galimybę mėgautis gaminama produkcija nemokamai.
Darbdavys - stabili ir sėkmingai daugelį metų veikianti įmonė, vykdo miltinių ir šviežių konditerijos produktų/gaminių gamybą. Įmonėje formuojami miltiniai maisto pusgaminiai, ir kepami įvairiausi konditerijos gaminiai, tiekiami pirkėjams į daugelį Lietuvos miestų. Mūsų gaminių natūralumas ir kokybė, į kuriuos sudėta įmonės darbuotojų meilė ir švelnumas, siekia suteikti ne tik jaukumo ir šilumos jausmą, bet ir atneštų nuoširdų džiaugsmą.
Vilnius
1100-1600 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti