Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Darbininkas (-ė)
Libertagia
LibertaGia ar (ispaniškai “LibertàGià”) yra technologijų kompanija, dirbanti tarptautiniu mąstu, kurios pagrindinis siekis kurti programėles, kurios išspręstų bendras problemas žmonių gyvenime. Mes norime integruoti taip reikiamas technologijas į kiekvieną, atliekant profesionalias, personalines ir socialinias veiklas vienoje vietoje. Mes vadiname tai – naudingumu!
Taigi kas tokio ypatingo skelbiama apie LibertaGia, kad aš momentaliai įšokau į jų laivą?
Geras laikas – kompanija kol kas prieš-atidarymo būsenoje, kuri pradėjo veiklą spalio 12 d. 2013 ir surengė iškilmingą atidarymą Lisabonoje (Portugalija).
Kompanija yra legali. Ofisas randasi Lisabonoje (Portugalija) šalia Microsoft būstinės. Per keletą ateinančių mėnesių daugiau ofisų bus atidaroma visame pasaulyje. Jau patvirtintos vietos Italijoje ir Malaizijoje.
Daugiau nei 13 mėnesių buvo skirta kuriant šį projektą, viskas gerai apgalvota, išsamu ir profesionalu kiekviename colyje. Projektą inicijavo 12 investuotojų.
Inicijavo kompetetinga MLM specialistų komanda. Prezidentas ir LibertaGia įkūrėjas yra Rui Salvador – ypatingai draugiškas, patyręs MLM lyderis iš Portugalijos, turintis akcijų iš nuostabių tarptautinių laimėjimų šioje srityje. Galite pradėti nuo NEMOKAMO paketo – nereikia pradinės investicijos! Tai šį projektą daro tikrai unikaliu – kompanija siūlo Bronzinį planą, kuris yra visiškai nemokamas ir iš kurio galite uždirbti 15 USD per dieną, peržiūrėdami reklamas. Bus galima peržiūrėti 10 reklamų – apskritai tai užtruks nuo 10 iki 20 minučių per dieną. Tokio tipo uždarbis nereikalauja rekomenduoti programos kitiems. (TAČIAU REKOMENDUODAMI KITIEMS, JŪSŲ PELNAS ATEITYJE BUS DAUG DIDESNIS) Daugelis žmonių linkę apeiti MLM programas su skepticizmu, tad kompanija siekant paskatinti sukūrė nemokamą planą tam, kad nariai galėtų kurti savo uždarbį be finansinio įnašo ir bet kuriuo metu yra galimybė aktyvuotis į didesnį planą kai tik tam bus noras. Tai iš tiesų yra stiprus argumentas programos naudai. Žmonėms turėtų patikti toks verslas, kuris parduoda pats.
Kompanijos misija – teikti moderniausius internetinius produktus ir paslaugas, kas teiktų tikrą vertę jos nariams. LibertaGia reiškia – laisvė dabar! Bendras tikslas sukurti kažką skirtingo ir geresnio už tai kas jau egzistuoja – kažką, kas būtų naudinga žmonėms ir sukurtų finansinę laisvę. Dabar tai verta aplodismentų misija!
Kitur Lietuvoje
800 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti