Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbų sąrašą
Cecho darbuotojas (-a)
Industrial Temps Lietuva
“Industrial Temps Lietuva” siūlo įlgalaikį darbą Šiaurės Airijoje (UK)
Industrial Temps – tai Šiaurės Airijoje pirmaujanti maisto perdirbimo, gamybos, tiekimo grandinės, transporto ir logistikos sektorių įdarbinimo paslaugų įmonė.
Mes įsikūrėme 1991 metais, turime 25 metų patirtį įdarbinimo paslaugų srityje. Mūsų pagrindinė buveinė yra įsikūrusi Belfaste, kuri palaiko mūsų filialų tinklą strateginėse vietose Šiaurės Airijoje.
Mūsų paslaugos yra orientuotos į įdarbinima šiose pramonės kategorijose:
* Spauda
* Pakavimas
* Administravimas
* Aptarnavimas
* Gamyba
* Maisto pramonė
* Darbas renginiuose
* Oro uostų paslaugos
* Darbas parkuose ir laisvalaikio centruose
Mes teikiame patikimas paslaugas, kurios yra ekonomiškai veiksmingos ir lanksčios, atitinkančios aukštus darbuotojų reikalavimus ir jų produktyvumo poreikius kasdienybėje.
Mes didžiuojamės kurdami sėkmingus ilgalaikius verslo santykius su visais mūsų vietiniais klientais, kaip su pirmaujančiomis įmonėmis, taip ir su smulkiais ir vidutiniais verslininkais bei viešųjų sektorių klientais.
Turėdami 25 metų patirtį įdarbinimo srityje, mes galime jums pasiūlyti:
* Nemokamą idarbinimą, nemokamą informaciją apie darbo pasiūlymus bei visą reikalingąinformaciją norint atvykti dirbti į Šiaurės Airiją;
* Legalų nuolatinį darbą su visomis socialinėmis garantijomis;
* Garantuotą 40 darbo valandų per savaitę sutartį;
* Laiku mokamą atlyginimą ( kas savaitę);
* Pagalbą apgyvendinant Šiaurės Airijoje;
* Pagalbą tvarkantis dokumentus socialinio draudimo numeriui gauti bei banko sąskaitai atsidaryti;
* Sutikimą oro uoste bei nukreipimus į būtiniausias įstaigas.
Kodėl Šiaurės Airija?
Šiaurės Airija yra Jungtinės Karalystės dalis, esanti Airijos salos šiaurės rytinėje dalyje, geografiškai nepriklausanti Didžiajai Britanijai. Valiuta čia taip pat yra Britanijos svaras. Orai gana drėgni, tačiau žiemos nėra tokios šaltos (apie 0- +7), o vasaros labai panašios į Lietuviškas. Šiaurės Airija ribojasi su vienintele valstybe- Airija. Keli privalumai, dėl kurių vertėtų emigracijai rinktis būtent Šiaurės Airiją:
Šiaurės Airijoje yra labai daug darbo vietų, o darbuotojų labai trūksta. Tai reiškia, kad Jūs visada turėsite darbą.
Lyginant su Anglija bei Škotija, Šiaurės Airijoje pigesnė būsto nuoma, be to nėra papildomų mokesčių, todėl jei Jūs nuomojatės būstą, Jus mokate tik už būsto nuomą ir elektrą bei šildymą, tačiau vanduo Šiaurės Airijoje yra visiškai neapmokestintas, tad už vandenį Jums mokėti nereikės.
Šiaurės Airijoje atstumai tarp gyvenviečių nėra dideli, todėl keliauti tarp gyvenviečių ar į darbą galima taksi, autobusu arba traukiniu. Nedidelė problema ir įsigyti automobilį, tai tikrai nesudaro nepatogumų, kadangi eismas nėra labai intensyvus ir piko valandomis kamščiai nėra dideli.
Kodėl Industrial Temps?
* Industrial Temps – tai Šiaurės Airijoje pirmaujanti maisto perdirbimo, gamybos, tiekimo grandinės, transporto ir logistikos sektorių įdarbinimo paslaugų įmonė.
* Me esame 6-as pagal dydį darbdavys visoje Šiaurės Airijoje, mūsų klientai, pas kuriuos įdarbiname savo darbuotojus yra išsidėste visoje Šiaurės Airijoje.
* Mes siūlome Jums garantuotą 40 valandų per savaitę sutartį, kuria įsipareigojame suteikti Jums ne mažiau kaip 40 darbo valandų per savaitę.
* Mes nesame tarpinininkai, todėl kreipiamės į Jus tiesiogiai. Mūsų agentūra niekada nepareikalaus iš Jūsų jokio mokesčio už įdarbinimą, todėl, kad Šiaurės Airijoje (o taip pat ir visoje Jungtinėje Karalystėje) tai yra nusikaltimas.
* Mes norime su Jumis bendradarbiauti, todėl susirinkus didesniai grupei susidomėjusių žmonių darbu Šiaurės Airijoje, mes atvyksime į Lietuvą susitikti su Jumis, tam, kad Jūs žinotumėte, kas mes tokie, kad mes dirbame atsakingai, mūsų pasiūlymai bei ketinimai yra pagrįsti bei rimti.
* Mes pasirūpinsime Jumis. Atvykus dirbti pas mus, mes pasitiksime Jus oro uoste, padėsime Jums įsikurti, bei susitvarkyti visus darbui reikalingus dokumentus. Padėsime gauti socialinio draudimo numerį, bei atsidaryti banko sąskaitą banke.
Ko Jums reikėtų, atvykstant dirbti į Šiaurės Airiją:
Priklausomai nuo to, kuriam laikui Jus planuojate atvykti, Jums reikėtų sezoninių drabužių, patogios avalynės, butiniausių higienos reikmenų, pinigų lėktuvo bilietui į Šiaurės Airiją, taip pat pinigų pragyvenimui pirmoms dviems savaitėms ( atlyginimas mokamas praėjus savaitei po nudirbtos savaitės), taip pat, norint išsinuomoti būstą Šiaurės Airijoje, prieš įsikuriant reikia sumokėti vienos savaitės depozitą bei mokestį už vieną savaitę. Priklausomai nuo bilietų kainos, Jums reikėtų turėti (neskaitant lėktuvo bilieto) apie 300-400£ pirmoms dviems savaitėms.
Jei Jūs susidomėjote sėkmingu darbu bei gyvenimu užsienyje, galimybe užsidirbti ateities planams bei bendradarbiavimu su rimta ir patyrusia įdarbinimo įmone, susisiekite su mumis telefonu +442890322511 arba el. paštu.
Užsienyje
1400 (Atlyginimas prieš mokesčius)
Taisyti