Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Virėja (-as)
Vyr. Virėjas ir Direktorius
Skonių Sodas, Pramonės pr. 16, Kaunas / 2019-2020
• Menių ir receptų kūrimas ir įgyvendinimas
• Produktų užsakymas, jų paruošimas ir kokybės kontrolė. Bendravimas su tiekėjais užtikrinant produktų kokybę ir geriausiais kainas
• Greitas patiekalų gaminimas ir pateikimas, atliekant apie 50 užsakymų per dieną
• Higienos ir įrangos priežiūra kasdieniniame darbe ir VMVT pažymėjimų išdavime
Vyr. Virėjas (Sous Chef)
Balance, Haus Constanze, Wesel 46487 Vokietija / 2018-2019
• Produktu paruošimas, jų kokybės kontrolė ir paruošimo darbų paskirstymas komandos nariams
• Gamyba iš plataus À la carte meniu aptarnaujant apie 60 stalelių per dieną. Taip pat punktualus, kokybiškas ir ekonomiškas darbuotojų pietų paruošimas
• Bufetu meniu sudarymas, išplanavimas ir gamyba atsižvelgiant į specialius klientų pageidavimus ir poreikį maistą tieki tik šviežią ir išlaikyti šiltą
• Higienos ir tvarkos palaikymas viso darbo metu
Kaunas
100 (Atlyginimas į rankas)