Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Virėja (-as)
Restoranas "Зебра" nuo 2011-10 iki 2012-01 virėjas-universalas, žuvies pjaustymas (Jūros vilkas, Dorado, Lašiša, Plekšnė, Barbule, Erškėtas, Pelingas). Patiekalų ruošimas, ruošinių kokybės kontrolė. Restoranas «Первак» nuo 2012-02 iki 2012-05 virėjas-paruošėjas (mėsos ir žuvies produktų paskirstymas, polufabrikatų gaminimas) Restoranas «Диван» nuo 2012-06 iki 2013-01 virėjas, pamainos vyresnysis (Meniu ir naujų patiekalų sudarymas; technologinių kortelių sudarymas, ruošimo technologijos ir produkcijos atidavimo kontrolė; dalyvavimas banketų ir furšetų organizavime. Džentelmenų klubas "Мятный носорог 2" nuo 2013-02 iki 2013-07 virėjas suši meistras - patiekalų gaminimo technologijos, žaliavos normų ir gatavos produkcijos išėjimo atitikimas. Suši, rolų, sashimi, salotų gamyba, darbas su technologijos kortelėmis. Nuo 2013-09 iki 2014-08 virėjo namuose darbas. Restoranas “Фортеця” nuo 2015-03 iki 2015-09- mangalo virėjas -Patiekalų padavimo technologijų ir kokybės laikymasis- Darbas su mėsa ir žuvimi, padažų gaminimas - darbas su technologinėmis koretelėmis. Restoranas “ Reef ” (Žuvis ir Vynas) nuo 2016-07-07 iki 2017-01-21 virėjas-žuvininkas (paruošėjas) - jūros fazanas, judosios jūros plekšnė, erškėtas, jūros klounai, red snapper, black grover, jūros velnias, geltonuodegiai tunai. Karšto proceso virėjas -visa žuvis +karališkosios krevetės (16,20) (6,8), langustai, omarai, krevetė (Džambo)
Tikslo siekiantis, punktualus, atsparus stresui, komunikabilus, dėmesingas, tvarkingas, atsakingas, legvai mokausi.
Vilnius
700 (Atlyginimas į rankas)