Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Vadybininkas (-ė)
Mano įgytas išsilavinimas lėmė, jog teorines žinias pritaikiau medicinos, sveikatos ugdymo bei mokymų organizavimo srityse. Pradėjusi nuo konsultantės darbo, su įgytomis žiniomis bei patirtimi, pasiekiau vadybininkės, projektų vadovės pareigas.
Kiekviename darbe stengiausi išmokti kažko naujo, o siekdama tobulėti keičiau darbovietes. Kai kuriose iš jų neteko ilgai užsibūti, ko priežastimis buvo įmonių bankrotai ar išvykimas į užsienį, susijęs su šeimyninėmis aplinkybėmis. Būdama užsienyje gilinau tiek anglų, tiek rusų kalbų žinias. Taip pat buvo suteikta galimybė laikinai padirbėti diplomatinėje atstovybėje Kazachstane, kur įgijau ypač naudingos patirties bendraujant su aukšto rango atstovais.
Darbas mokymų srityje išmokė tikslumo, organizuotumo, pastabumo, greito susiorientavimo, laiko planavimo. Labiausiai patiko ieškoti informacijos seminarams, konferencijoms, kurių temos būtų aktualios atitinkamų sričių specialistams.
Pastaruosius penkerius metus dirbau vadybininke didelėje medicinos įstaigoje, kur kasdien teko susidurti su vis naujomis situacijomis, spręsti įvairius klausimus, susijusius su pacientų aptarnavimu, kas dažnai pareikalaudavo greito reagavimo ir sprendimų priėmimo. Keliami tikslai skatino nuolat gerinti aptarnavimo kokybę, kas didino pritrauktų iš užsienio klientų skaičiaus augimą bei pardavimus.
Labiausiai patinka bendravimas su žmonėmis, dinamiška veikla, nevengiu atsakomybės mėgstu tvarką, esu praktiška ir pastabi. Patinka tiek individualus, tiek komandinis darbas. Pagrindine vertybe darbe laikau, kuomet atlikus užduotį matomas akivaizdus rezultatas.
Vilnius
1000 (Atlyginimas į rankas)