Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Vadovas (-ė)
Laba diena,
Norėčiau Jums pasiūlyti savo kandidatūrą, nes manau, kad savo žiniomis ir patirtimi galėčiau būti Jums naudingas.
Daugiau nei 10 metus praleidau Jungtinėse Amerikos Valstijose, į kurias išvykau baigęs du Šiaulių Universiteto Ekonomikos fakulteto kursus. JAV įgijau finansų bakalauro bei žmogiškųjų išteklių valdymo magistro kvalifikaciją. Su šia sritimi buvo susijusi ir mano darbinė veikla: 4 metus dirbau A SeatonCorp Company/Staff Management kompanijoje, kuri specializuojasi personalo paieškose, mokymuose, ilgalaikėje darbuotojų nuomoje. Pradėjęs nuo darbo vienoje iš šios kompanijos padalinių, tapau įmoniu plėtros vadovu. Pagrindinė mano veikla buvo susijusi su naujų įmonės padalinių steigimu, darbuotojų atranka, darbo organizavimu, mokymais, taip pat įgijau pardavimų patirties.
Esu aktyvus, darbštus ir atkakliai siekiu užsibrėžto tikslo. Turiu puikius bendravimo įgūdžius, įgijau daug bendravimo su žmonėmis patirties dirbdamas multikultūrinėje aplinkoje su įvairios socialinės padėties ir išsilavinimo žmonėmis. Nebijau naujovių ar man nepažįstamų sričių, manau, jog visada yra galimybė išmokti.
Apsisprendžiau grįžti į Lietuvą ir sieksiu čia pritaikyti įgytas žinias ir patirtį. Suprantu, kad turiu geriau susipažinti su esama Lietuvos ekonomine, teisine aplinka, tačiau ir gyvendamas JAV kiekvienais metais lankydavausi Lietuvoje, nuolat sekdavau politinę ir ekonominę situaciją.
Čia jau buvau Lietuvos tinklo vadovas ir turėjau savo atsakomybėje 10 grožio salonų, dar dirbau mažmenos regiono vadovu ir personalo vadovu paslaugų sferoje, įmonės vadovu gamybinėje įmonėje, bei įmonių grupės vykdantysis direktorius. Padėjau atidaryti Lidl Lietuva ir kaip regiono vadovas užtikrinau ugdymo procesų, bei verslo užtikrinimo žingsnius. Todėl, neabejoju, kad mano žinios, įgūdžiai, praktinė patirtis bei asmeninės savybės gali būti sėkmingai panaudotos Jūsų organizacijoje siekiant jos tikslų įgyvendinimo. Jeigu manote, kad esu tinkamas kandidatas, esu pasiruošęs su Jumis susitikti.
Pagarbiai,
Kipras Paulauskas
Šiauliai
100 (Atlyginimas į rankas)