Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Vadovas (-ė)
Savo darbo karjerą pradėjau nuo administratorės pareigų,dar po keliu mėnesiu užėmiau vyriausios administratorės pareigas, kur vadovavau 4 salonams,sekančiame darbe pradėjau dirbti biuro administratorė – apskaitininkė, tarp kasdieninių atliekamų darbų, siūliau ir įgyvendinau savo naujas idėjas. Praėjus metams, darbovietė mane išleido į buhalterinius privačius kursus, dar po metų buvau paskirta į vadovės pareigas, kur ir įgijau kaip vadovės patirti. Prieš paskiriant mane į vadovės pareigas, dirbau daugiau nei metus kaip vadovo įgaliotas žmogus. Dabar virš metų vykdau individualią veiklą, į mano atliekama darbą įeina finansiniai darbai, darbas su klientais, sutarčių pasirašimas,darbas su užsienio tiekėjais.
Mano užbrėžtas tikslas siekti visada ko geriausių rezultatų, padėjo man pakilti iki vadovės pareigų. Esu lojali įmonėj, darbas man patampa mano gyvenimo dalys ir kol aš dirbu, aš visada maksimaliai atlieku visus man paskirtus darbus. Mano komunikabilumas, padėjo man užmegzti ir sėkmingai tęsti gerus, draugiškai profesionalius santykius, kaip su darbuotojais, kolegomis taip ir su aukštesnio rango žmonėmis.
Stipri orientaciją į tikslą pasiekti rezultatą, aukštas kultūrinis bendravimas, sugebėjimas greitai įsisavinti žinias, organizaciniai įgūdžiai, mokėjimas valdyti stresines situacijas ir priimti savarankiškai sprendimus, pozityvumas ir iniciatyvumas atspindi tame, kad turiu lyderio savybių.
Galiu užtikrinti, kad esu perspektyvi asmenybė su noru dirbti ir tobulėti.
Vilnius
500 (Atlyginimas į rankas)