Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Teisininkas (-ė)
Pagrindinės veiklos ir atsakomybės: planuoti, organizuoti ir vykdyti ikiteisminį tyrimą, atlikti veiksmus, numatytus Lietuvos Respublikos Kriminalinės žvalgybos įstatyme, Lietuvos Respublikos baudžiamajame kodekse, Lietuvos Respublikos baudžiamojo proceso kodekse. Įstatymų numatytomis priemonėmis ir metodais rinkti informaciją apie rengiamas ir padarytas nusikalstamas veikas, jas rengiančius ir padariusius asmenis, vykdyti vadovų, prokurorų, teismų nurodymus ir pavedimus. Tinkamai taikyti Lietuvos Respublikos įstatymus, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimus, Europos Sąjungos ir kitų teisės aktus, reglamentuojančių policijos veiklą, taip pat teisės aktų, reglamentuojančių ikiteisminio ir kriminalinės žvalgybos tyrimų atlikimą; pagal kompetenciją bendradarbiauti tarnybinės veiklos srityse su teisėsaugos ir kitomis institucijomis, įmonėmis, įstaigomis ir organizacijomis, dalyvauti užtikrinant viešąją tvarką masinių renginių metu, naudotis kompiuteriniais registrais ir informacinėmis sistemomis. Vykdyti kitus nenuolatinio pobūdžio pavedimus.
Loginis ir analitinis mąstymas, greita orientacija, darbo koordinavimo įgūdžiai, komunikabilumas, kruopštumas, puikūs bendravimo įgūdžiai, lengvas prisitaikymas prie pasikeitimų, iniciatyvų kūrimas ir jų įgyvendinimas, punktualumas.
Geri organizaciniai sugebėjimai tiek vykdant savo funkcijas, tiek vykdant kitas funkcijas, gebėjimas savarankiškai ir greitai priimti racionalius sprendimus, atlikti savalaikius veiksmus.
Darbas su įvairiomis duomenų bazėmis ir kita informacija, dokumentų paruošimas.
Statistinių duomenų rinkimas, siūlymų ir išvadų teikimas.
Windows operacinės sistemos, MS Office paketas, programa IBPS, dokumentų valdymo sistema „Avilys“.
Šiauliai
500 (Atlyginimas į rankas)