Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Pardavimo vadybininkas (-ė)
2018.04 - Dabar
4mėn. UAB "Mobili linija"
Konsultantė pardavėja
Kokybiškas ir sklandus klientų aptarnavimas, klientų poreikų supratimas, prekės parinkimas. Darbas kasos aparatu, kasos pildymas, inkasacijos, sąskaitų -faktūrų rašymas, lizingo, draudimo sutarčių sudarymas, telefonų remontų priėmimas, telefonų ir jų aksesuarų pardavimas.
2015.12 - 2018.03
2.5m. Terra animalis
vedeja
Kokybiškas ir sklandus klientų aptarnavimas, prekių užsakymas - nurašymas, sąskaitų faktūrų išrašymas, dokumentų tvarkymas, darbo grafikų sudarymas darbuotojams, darbuotojų motyvacinės sistemos skatinimas, darbas kasos aparatu, ataskaitų rašymas bei kasos žurnalo pildymas, darbas su grynaisiais pingais - inkasacijos.
Čia patobulinau savo pardavimų įgūdžius, išmokau sklandžiai ir užtikrintai išspręsti konfliktines situacijas.
2014.10 - 2015.11
1m. Ežerėlio Kultūros centras
Laisvalaikio planuotojas
Kultūrinės veiklos organizavimas, skatinimas dalyvauti kultūrinėje veikloje įvairaus amžiaus žmonėm.
Darbas su dokumentais, renginių planais, ataskaitų pildymas, bendradarbiavimas su seniūnijos darbuotojais.
Čia išmokau sąžiningai ir tiksliai panaudoti valstybės skirtas lėšas renginių organizavimui, apdovanojimams. Taip pat susipažinau su įvaria kultūrine veikla, išmokau iškelti sau tikslus ir juos pasiiekti - įgyvendinti.
2013.10 - 2014.08
1m. UAB LLVI invest
konsultantė - pardavėja
Kosmetikos gaminių prezentacija, pardavimų skatinimas, darbo laiko planavimas, klientų poreikių supratimas, prekės parinkimas. Darbas su kasos žurnalu, grynaisiais pinigais, darbas su kolektyvu.
Išmokau tinkamai pristatyti parduodamą prekę, suprasti klientų poreikius, pildyti kasos žurnalą, dirbti su kasos aparatu bei grynaisiais pingais.
Kaunas
600 (Atlyginimas į rankas)