Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Kosmetologė (-as)
Esu Miglė Oržekauskaitė, man 21 metai. Esu pabaigusi Kauno kolegijos, vadybos ir ekonomikos fakulteto turizmo ir viešbučių vadybos studijas. Kadangi nuo paauglystės mane traukė kosmetologija, nusprendžiau, jog savo darbą ir gyvenimą norėčiau sieti su ja, taigi nuėjau į kosmetologijos kursus. Esu atsakinga, motyvuota tobulėti, moku paslaugiai dirbti su klientais ir pasiūlyti jiems kas geriausia, esu punktuali ir organizuota. Visuomet stengiuosi tobulėti.
Kaip rodo mano CV, studijavau turizmo ir viešbučių vadybą, tačiau noriu išbandyti darbą įvairiose srityse. Dirbti teko srityse, apimančiose gamyba bei klientų aptarnavimą. Tačiau baigus kosmetologijos kursus ieškau darbo susijusio su šia specialybe. Todėl nusprendžiau Jums nusiųsti savo CV, galbūt ieškote veido procedūrų specialistės. Labai noriu dirbti sau patrauklų ir malonų darbą bei derinti jį su savo kitomis svarbiomis veiklomis. Moku atlikti ultragarsinį, mechaninį bei rūgštinį veido valyma. Taip pat labai patinka daryti klasikinį veido masažą, prie kurio prijungiu kaklo ir pečių arba rankų masažą. Turiu patirties depiliacijose. Moku konsultuoti bei parinkti produktus.
Tikiuosi, jog mano asmeniniai įgūdžiai bei savybės atitiks Jūsų poreikius ir leis man tapti Jūsų darbuotoja bei kolege. Dėkoju už Jūsų sugaištą laiką vertinant mano kandidatūrą.
Pagarbiai,
Miglė Oržekauskaitė
Kaunas
500 (Atlyginimas į rankas)