Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Inžinierius (-ė)
Laba diena,
Gerbiama(-s) pone,
tinklapyje perskaitau, kad siūlo darbą įvairių sričių specialistams. Mane sudomintų pasiūlymas, nes tai yra galimybė dirbti ir pritaikyti mano žinias ir įgytą patirtį įgyvendinant įmonės tikslus.
Jūsų kompanijos siūlomas darbas manau atitiktų mano kvalifikaciją: daugiausiai patirties turiu darbų proceso planavime, koordinavime, kontrolėje, bei bendravimo su klientais srityse, turiu inžinerinį bakalauro išsilavinimą, dirbu kompiuteriu, laisvai kalbu rusiškai.
Esu tikras, kad mano darbo patirtis įmonėse, kur įgijau daug žinių ir kur supratau, kad ši darbinė veikla mane tikrai domina ir man sekasi, todėl manau, kad turiu vadovavimo įgūdžių, moku dirbti grupėje, užsibrėžti ir pasiekti ilgalaikius ir trumpalaikius tikslus, analizuoti situaciją ir spręsti problemas.
Neabejoju, kad mano žinios, įgūdžiai, praktinė patirtis bei asmeninės savybės, tokios kaip iniciatyvumas, komunikabilumas, sugebėjimas greitai įsisavinti žinias, atsakingumas, gali būti sėkmingai panaudotos Jūsų kompanijoje siekiant jos tikslų įgyvendinimo.
Dėkoju už Jūsų laiką svarstant mano kandidatūrą. Mielai susitikčiau su Jumis Jums patogiu metu. Lauksiu Jūsų atsakymo.
Pagarbiai,
Jonas
Utena
600 (Atlyginimas į rankas)