Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Gamybos darbuotojas (-a)
Motyvacinis laiškas
Sveiki,
Mane labai sudomino Jūsų siūlomas darbas, todėl kreipiuosi į Jus, norėdama pateikti savo kandidatūrą gamybos darbuotojos pareigoms užimti.
Šiuo metu esu sustabdžiusi studijas, todėl ieškau darbo, kur galėčiau toliau save realizuoti. Nors darbinės patirties neturiu šioje srityje, tačiau esu dirbusi dvejus metus gamyboje, įmonėje "Selteka" prie elektronikos surinkimo ir pakavimo, o taip pat vienerius metus esu dirbusi ir "Retechas" lituotojos darbą. Tad darbo tikrai nebijau, esu fiziškai pasiruošusi dirbti šį darbą.
Turiu visas reikalingas asmenines savybes Jūsų siūlomoms pareigoms užimti. Esu punktuali, darbšti, atsakinga ir be žalingų įpročių, o taip pat esu iniciatyvi ir ryžtinga asmenybė. Greitai susiorentuoju situacijoje, gebu dirbti tiek savarankiškai tiek ir kolektyve. Visada stengiuosi mokytis ir kuo daugiau gauti naujos informacijos. Patikėtas užduotis visuomet atlieku iki galo. Todėl manau, kad sėkmingai galiu dirbti šį darbą.
Neabejoju, kad mano žinios, įgūdžiai, praktinė patirtis bei svarbiausios asmeninės savybės, tokios kaip iniciatyvumas, darbštumas, greita reakcija ir atidumas gali būti sėkmingai panaudotos Jūsų įmonėje siekiant jos tikslų įgyvendinimo. Nebijau iššūkių, esu pasiruošusi mokytis ir tobulėti.
Siųsdama šį motyvacinį laišką, siekiu būti pastebėta, nes noriu dirbti tokioje srityje, kuri man įdomi ir nauja. Labai norėčiau dirbti Jūsų siūlomą darbą. Dėkoju už Jūsų laiką svarstant mano kandidatūrą. Lauksiu Jūsų atsakymo.
Pagarbiai,
Karolina
Kaunas
600 (Atlyginimas į rankas)